Ο Παίκτης

Το πάνω χέρι Πολωνία και Λα Εκιδάδ

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 13:46

Δύσκολο το πρόγραμμα της Τετάρτης, αν και έχω εντοπίσει δύο σημεία με μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης.

Το πάνω χέρι Πολωνία και Λα Εκιδάδ

Αρχικά στο Πολωνία-Ουαλία, θα εμπιστευτώ τους γηπεδούχους. Πρόκειται για το εναρκτήριο παιχνίδι της Λίγκας Εθνών και δεν είναι τόσο ότι υποτιμώ τους φιλοξενούμενους, αλλά επειδή εκείνοι θα έχουν το μυαλό τους αποκλειστικά στο πολύ μεγάλο ματς της Κυριακής με τον νικητή του Σκωτία-Ουκρανία, για μία θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο! Η Πολωνία έχει εξελιχθεί σε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο, έχει ιδανική ψυχολογία μετά την πρόκριση στο Μουντιάλ και περιμένω να λυγίσει την αντίσταση του βρετανικού συγκροτήματος που λογικά θα κρατήσει δυνάμεις για τον «τελικό» της Κυριακής.

Ενώ στο πρωτάθλημα της Κολομβίας, θα εμπιστευτώ την Λα Εκιδάδ για νίκη επί της Ενβιγκάδο. Αρκετά αποτελεσματική μπροστά στο κοινό της η Λα Εκιδάδ, είναι αήττητη στα οκτώ πιο πρόσφατα και με αυτό το ατού θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη σε αυτό το σημαντικό ματς των πλέι οφ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΟΥΑΛΙΑ 1 1,72
ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ-ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ 1 1,77

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr