Ο Παίκτης

Ασος η Κροατία!

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 13:52

Οι αναμετρήσεις του Nations League συγκεντρώνουν τα περισσότερα στοιχηματικά φώτα της Παρασκευής, ποντάρουμε σε δυάδα με καλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Ασος η Κροατία!

Θα ξεκινήσω με τον άσο στο Κροατία-Αυστρία. Οι Βαλκάνιοι δικαιωματικά βρίσκονται στην Α’ κατηγορία της διοργάνωσης, μετά και την εκπληκτική τους παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο όπου έφτασαν στον τελικό. Αντιθέτως η Αυστρία αδυνατεί να αποκτήσει σταθερότητα, ποιοτικά υστερεί σε μεγάλο βαθμό από την αποψινή της αντίπαλο, ενώ έχει και ορισμένες σημαντικές απουσίες. Σε αξιόλογη τιμή ο άσος, τον κρατάω.

Στο Παρίσι, η πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο απέναντι στην Δανία. Ξεχειλίζουν ποιότητα οι "τρικολόρ", με πληρότητα σε όλες τις γραμμές. Οχι ότι οι Σκανδιναβοί αποτελούν αμελητέα ποσότητα, κάθε άλλο όπως απέδειξαν και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του περασμένου καλοκαιριού όπου έφτασαν στα ημιτελικά. Ομως δεν μπορούν να συγκριθούν με την φοβερή και τρομερή Γαλλία του Ντιντιέ Ντεσάν. Αναμενόμενα ο άσος πληρώνει σχετικά λίγο, αλλά σε συνδυασμό με το over 1.5 η απόδοση είναι αποδεκτή.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ
Κροατία-Αυστρία 1 1.97
Γαλλία-Δανία 1&over 1.5 1.95

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr