Ο Παίκτης

Ανετα η Τουρκία!

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 15:21

Δυνατά ματς και απόψε στη Λίγκα Εθνών και έχω καταλήξει σε δύο σημεία με καλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Ανετα η Τουρκία!

Στην Λίγκα Εθνών θα ρίξω και πάλι τα.. δίχτυα μου απόψε, ξεκινώντας με τον άσο στο Φινλανδία-Μαυροβούνιο. Οι γηπεδούχοι τρέφουν φιλοδοξίες στη φετινή διοργάνωση, που δέχτηκαν πλήγμα στην πρεμιέρα όπου ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις από την Βοσνία. Απόψε υποδέχονται μία ομάδα.. κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους, παρά το γεγονός ότι το Μαυροβούνιο έδειξε αρετές στην άνετη επικράτηση σε βάρος της Ρουμανίας. Θεωρώ πως ο άσος είναι το πρώτο σημείο και δεδομένου πως πληρώνει σε τιμές διπλασιασμού θα τον βάλω στο παιχνίδι μου.

Η δεύτερη επιλογή από τα αποψινά ματς της Λίγκας Εθνών είναι το διπλό από ημίχρονο στο Λιθουανία-Τουρκία. Αλλη κλάση οι γείτονες που έκαναν μία δυνατή προπόνηση απέναντι στα αδύναμα Φερόε και ταξίδεψαν στο Βίλνιους για να κάνουν το 2/2. Οι αδυναμίες των γηπεδούχων.. ξεγυμνώθηκαν από το Λουξεμβούργο που τους υποχρέωσε σε οδυνηρή εντός έδρας ήττα και η λογική λέει πως θα έχουμε… πολλά με λίγα στο αποψινό. Αναμενόμενα ο άσος είναι πολύ χαμηλά, έτσι θα τον ρισκάρω από το πρώτο ημίχρονο.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Φινλανδία-Μαυροβούνιο 1 2.00
Λιθουανία-Τουρκία 2/2 1.90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr