Ο Παίκτης

Δύο φαβορί από ημίχρονο

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022 - 13:54

Με το κουπόνι σταδιακά να.. συρρικνώνεται, χρειάζεται όλο και μεγαλύτερη προσοχή για να αποφύγουμε τις κακοτοπιές.

Δύο φαβορί από ημίχρονο

Στα προκριματικά του Κόπα Αφρικα πάω με το διπλό από ημίχρονο στο Τανζανία-Αλγερία. Χαώδης η διαφορά δυναμικότητας, με τους γηπεδούχους να ανήκουν στο γκρουπ των αδύναμων ομάδων της ηπείρου, το αντίθετο δηλαδή από την Αλγερία που είναι μία από τις ισχυρότερες ομάδες έχοντας κάθε φορά βλέψεις για την κατάκτηση της κορυφής. Οι Αλγερινοί ήταν αρκετά καλοί απέναντι στην Ουγκάντα και περιμένω να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα και αυτόν τον αντίπαλο, φτάνοντας σε άνετη επικράτηση.

Στο Nations League, περιμένω από τους Σκωτσέζους να επιβληθούν άνετα της Αρμενίας και θα ποντάρω τον άσο από το πρώτο ημίχρονο. Οι Βρετανοί δεν έχουν την καλύτερη ψυχολογία καθώς έμειναν εκτός Μουντιάλ με την εντός έδρας ήττα από την Ουκρανία (1-3), αλλά σε κάθε περίπτωση υπερτερούν σαφώς των αποψινών τους αντιπάλων τους. Μπορεί οι Αρμένιοι να έκαναν τη μίνι έκπληξη νικώντας την Ιρλανδία (1-0) στην πρεμιέρα των ομίλων, όμως μακριά από την βάση τους συνήθως γίνονται εύκολη λεία για τον αντίπαλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ
Σκωτία-Αρμενία 1/1 2.10
Τανζανία-Αλγερία 2/2 2.40

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr