Ο Παίκτης

Σημεία από την Αργεντινή!

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 14:13

Η Ιντερνασιονάλ στην Βραζιλία και η Μπόκα Τζούνιορς στην Αργεντινή έπραξαν το καθήκον τους στο χθεσινό κουπόνι και ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια και σήμερα με την Ιντεπεντιέντε και την Ροζάριο!

 

Σημεία από την Αργεντινή!

Η Ιντεπεντιέντε αντιμετωπίζει στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» την Αρχεντίνος Τζούνιορς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στην Αργεντινή και θα ρισκάρω στο διπλό που προσφέρεται στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες με απόδοση πάνω από 3,30! Η ομάδα του Εντουάρντο Ντομίνγκεζ μετρά 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 μόλις ήττα στα 6 τελευταία παιχνίδια της σε Σουνταμερικάνα και στο πρωτάθλημα και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Η Αρχεντίνος νίκησε 2-1 την Αλντοσιβί στην 1η αγωνιστική (6 Ιουνίου) αλλά στην συνέχεια (11/06) ηττήθηκε 1-0 από την Σαρμιέντο. Η Ιντεπεντιέντε έχει υπέρ και την παράδοση με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα στα 7 τελευταία της παιχνίδια (πρωταθλήματος) κόντρα στην Αρχεντίνος, ανεξαρτήτως έδρας από τις 20/10/12 και μετά!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Δεύτερη επιλογή και πάλι από την Αργεντινή με τον άσσο της Ροζάριο Σεντράλ επί της Γοδόι Κρουζ. Η Ροζάριο διεκδικεί την πρώτη της νίκη αφού στην πρεμιέρα έμεινε στο 1-1 με την Λανούς ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 2-0 από την Ουρακάν εκτός έδρας, Η Γοδόι ηττήθηκε 2-1 εκτός από την Πλατένσε και στη συνέχεια επικράτησε 2-0 της Ράσινγκ Κλαμπ. Στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο σημερινός αγώνας, η Ροζάριο επικράτησε με σκορ 5-2 της Γοδόι Κρουζ, στις 2/11/19. Ο άσσος προσφέρεται σε τιμές 2,10-2,30 και αν μη τι άλλο αξίζει το ρίσκο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ 2

ΡΟΖΑΡΙΟ – ΓΟΔΟΙ ΚΡΟΥΖ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr