Ο Παίκτης

Μπόντο Γκλιμτ και Λος Άντζελες Γκάλαξι!

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 13:15

Αρκετές οι επιλογές στο σημερινό πρόγραμμα και έχω ξεχωρίσει το διπλό της Μπόντο Γκλιμτ στην Α Νορβηγίας και τον άσσο των Λος Άντζελες Γκάλαξι στο πρωτάθλημα MLS των ΗΠΑ!

Μπόντο Γκλιμτ και Λος Άντζελες Γκάλαξι!

Παιχνίδι με ακλόνητο φαβορί είναι αυτό της Κρίστιανσουντ με την Μπόντο Γκλιμτ στην Α Νορβηγίας και όπου φαβορί φυσικά η πρωταθλήτρια της περσινής σεζόν, η Μπόντο Γλιμτ. Η Κρίστιανσουντ αποτελεί τον αδύναμο κρίκο στο φετινό πρωτάθλημα και είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει καταφέρει ακόμη να σταυρώσει νίκη με μία ισοπαλία και έξι ήττες. Η Μπόντο Γλιμτ δεν έχει περιθώριο αποτυχίας αφού έχει μείνει πολύ πίσω από την κορυφή και θα παίξει τα… ρέστα της. Η Μπόντο έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 4 ματς και απέναντι στην Κρίστιανσουντ διατηρεί εξαιρετική παράδοση. Συγκεκριμένα η Μπόντο μετρά 9 νίκες και 1 ισοπαλία στα δέκα τελευταία της ματς με την Κρίστιανσουντ, ανεξαρτήτως έδρας, από τις 26/05/2013 και μετά. Πέρσι Κρίστιανσουντ – Μπόντο 0-2 και Μπόντο – Κρίστιανσουντ 3-0!

Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι αντιμετωπίζουν το Πόρτλαντ στην Καλιφόρνια και ο άσσος με απόδοση 1,65 φαντάζει δεδομένος εκ προοιμίου με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η ομάδα του Γκρεγκ Βάνεϊ διέλυσε 4-1 το Όστιν στο τελευταίο της ματς και έδειξε σε καλή κατάσταση ενώ στον αντίποδα το Πόρτλαντ βρίσκεται σε μεγάλη πτώση με τρεις σερί ήττες από Σαν Χοσέ (3-2), Φιλαδέλφεια (0-2) και Μαϊάμι (2-1). Στις 3 Απριλίου Πόρτλαντ – Λος Άντζελες Γκάλαξι 1-3. Η ομάδα της πόλης των «Αγγέλων» μετρά τρεις σερί νίκες επί του Πόρτλαντ με σκορ 4-1, 2-1 και 3-1 και της έχει πάρει τον… αέρα. Σημειώστε ότι το Πόρτλαντ χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής του μακριά από το Όρεγκον με 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Ο άσσος έχει πρώτη τύχη!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κρίστιανσουντ – Μπόντο Γκλιμτ 2

Λος Άντζελες Γκάλαξι – Πόρτλαντ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr