Ο Παίκτης

Τόλμη για ταμείο!

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 14:51

Ελάχιστες οι επιλογές στο σημερινό πρόγραμμα αλλά παρόλα αυτά θα ρισκάρω στην ισοπαλία στο παιχνίδι της Β Βραζιλίας Σαπεκοένσε – CRB αλλά και στον άσσο της Χερεντιάνo στα πλέι οφ της Κόστα Ρίκα. Στο χθεσινό κουπόνι δικαιώθηκα με τα καλοπληρωμένα διπλά των Ρανχάϊμ και Σόγκνταλ!

Τόλμη για ταμείο!

Το παιχνίδι Σαπεκοένσε – CRB ανοίγει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής στην Β Βραζιλίας και θα ρισκάρω στην ισοπαλία για τους παρακάτω λόγους. Η Σαπεκοένσε αρέσκεται σε ισοπαλίες φέτος και ήδη έχει σημειώσει έξι σε 12 ματς. H CRB έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα στα τέσσερα τελευταία της ματς και εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της (1-0-5). Η Σαπεκοένσε μετρά τέσσερις ισοπαλίες στα επτά τελευταία της ματς και εντός έδρας έχει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε πέντε ματς. Δύσκολη η πρόβλεψη αλλά θα ρισκάρω στην ισοπαλία που προσφέρεται σε τιμή 2,90 (μέσος όρος στις κορυφαίες ξένες εταιρείες).

Τελική ευθεία στο πρωτάθλημα της Κόστα Ρίκα και η Χερεντιάνο υποδέχεται την Καρταχίνες στον αγώνα ρεβάνς της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ. Στο πρώτο ματς στις 19 Ιουνίου Καρταχίνες – Χερεντιάνο 1-0. Η Χερεντιάνο νίκησε με σκορ 4-1 την Καρταχίνες στις 30 Απριλίου 2022 στην κανονική περίοδο και κάτι ανάλογο μπορεί να επαναλάβει και στο σημερινό παιχνίδι αφού η αντίπαλός της εκτός έδρας χάνει τεράστιο μέρος της δυναμικής της. Η Καρταχίνες είχε 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες στην κανονική περίοδο και επίσης έχει 3 σερί εκτός έδρας ήττες (όλες με Over) από τις 30/04 και μετά. Ο άσσος προσφέρεται σε τιμή 1,75-1,85 και αξίζει το ρίσκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – CRB X

ΧΕΡΕΝΤΙΑΝΟ – ΚΑΡΤΑΧΙΝΕΣ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr