Ο Παίκτης

Κάλμαρ και Σλίγκο Ρόβερς!

Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 - 14:07

Καλό μήνα και καλή τύχη. Αρκετές οι επιλογές στο σημερινό πρόγραμμα και θα ρισκάρω στο διπλό της Κάλμαρ στην Α Σουηδίας και στον άσσο της Σλίγκο Ρόβερς στην Α Ιρλανδίας!

Κάλμαρ και Σλίγκο Ρόβερς!

Στην μεγάλη κατηγορία της Σουηδίας η δράση συνεχίζεται με τα παιχνίδια από την 12η αγωνιστική και το διπλό της Κάλμαρ επί της Χέλσινμποργκ δύσκολα μπορεί να "σπάσει". Η Χέλσινμποργκ είναι η προσωποποίηση της απογοήτευσης και με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και εννέα ήττες παραμένει καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας. Η Χέλσινμποργκ έχει έξι ήττες και δύο ισοπαλίες από τις 24 Απριλίου και μετά ενώ η μοναδική της επιτυχία καταγράφηκε στις 21 Απριλίου. Η Κάλμαρ είναι στην 6η θέση, δύο μόλις βαθμούς μακριά από την 3η θέση που οδηγεί σε έξοδο στην Ευρώπη και δεν έχει περιθώριο αποτυχίας απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. Η ομάδα του Χένρικ Ρίντστρομ μετρά τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της και επίσης έχει υπέρ της και την παράδοση. Η Κάλμαρ έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στις τέσσερις προηγούμενες επισκέψεις της στο Χέλσινμποργκ από τις 31/07/2015 και μετά.

Στην Α Ιρλανδίας (22η αγωνιστική) θα εμπιστευθώ την Σλίγκο Ρόβερς στην εντός έδρας αναμέτρησή της με την Σέλμπουρν. Η Σλίγκο Ρόβερς αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως γκολ στο εντός έδρας ματς με την Ντρόχεντα και παρέμεινε αήττητη για 4η σερί αγωνιστική με απολογισμό δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Τα επτά από τα τελευταία της εννέα ματς έχουν καταλήξει με Goal-goal. Η ομάδα του Τζον Ράσελ είναι ανταγωνιστική εντός έδρας (4-4-2) και απέναντι στην Σέλμπουρν έχει έξτρα κίνητρο αφού φέτος έχει ηττηθεί ήδη δύο φορές. Σε φόρμα ο επιθετικός Άϊνταν Κέενα με 9 γκολ! Η Σέλμπουρν σημείωσε τέσσερις σερί νίκες στο διάστημα 6 -23 Μαΐου αλλά έκτοτε έχει πάρει την κατιούσα με δύο ήττες και μία ισοπαλία. Ο άσσος προσφέρεται σε τιμή 2,10 (μέσος όρος στο εξωτερικό) και αξίζει το σχετικό ρίσκο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ - ΚΑΛΜΑΡ 2

ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ – ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr