Ο Παίκτης

Τριάδα με αξία!

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 14:03

Παιχνίδια από όλα τα σημεία του πλανήτη στο σημερινό πρόγραμμα και έχω ξεχωρίσει μια τριάδα με την Χάκεν, την Αμέρικα Μινέιρο και τη Νιού Γιόρκ Σίτι...

Τριάδα με αξία!

Αρχή με την Α Σουηδίας και τον άσσο της Χάκεν επί της Έλφσμποργκ. Η ομάδα του Πιερ Ματίας Χέγκμο διαγράφει εξαιρετική πορεία και φιγουράρει στο ρετιρέ της βαθμολογίας με 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα (24-16 γκολ) ενώ στην αντίπερα όχθη η Έλφσμποργκ είναι στην 8η θέση με απολογισμό 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Η Χάκεν είναι δυνατή στο “Γκάμλα Ούλεβι” με 4 νίκες σε 5 ματς και η Έλφσμποργκ μετρά 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες εκτός έδρας. Η ομάδα του Γκέτεμποργκ θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή και μπορεί να τα καταφέρει με δεδομένο ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με 5 νίκες και 3 ισοπαλίες στα τελευταία της 8 ματς ενώ έχει και υπέρ της την παράδοση με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα σε 5 εντός έδρας ματς με την Έλφσμποργκ από τις 16/09/17 και μετά.

Η Αμέρικα Μινέιρο φιλοξενεί στο “Ιντεπεντένσια” την Γκοϊάς, στο ντέρμπι της ουράς για την 15η αγωνιστική στην μεγάλη κατηγορία της Βραζιλίας. Η Αμέρικα Μινέιρο… καίγεται για νίκη αφού βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού αλλά και η Γκοϊάς δεν τα καταφέρνει καλά αφού είναι στην 14η θέση και στο +2 από την Αμέρικα Μινέιρο. Η τελευταία πάντως είναι ανταγωνιστική εντός έδρας με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα και θα παίξει τα… ρέστα της για τους βαθμούς της νίκης. Η Γκοϊάς έχει σημειώσει μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας ματς και δεν είναι ομάδα… εμπιστοσύνης. Θα ρισκάρω στον άσσο.

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί είναι αυτό της Νιού Γιορκ Σίτι με την Ατλάντα στο πρωτάθλημα MLS των ΗΠΑ και όπου φαβορί φυσικά η ομάδα της Νέα Υόρκης. Η Νιού Γιόρκ Σίτι διεκδικεί την πρώτη θέση στην Ανατολή και δεν έχει περιθώριο γκέλας απέναντι στην Ατλάντα, η οποία φέτος δεν πείθει ιδιαίτερα και είναι στην 11η θέση. Η περσινή πρωταθλήτρια είναι πανίσχυρη εντός έδρας με έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μία μόλις ήττα και σκοράρει κατά ριπάς (22 γκολ!). Στην αντίπερα όχθη η Ατλάντα χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής μακριά από την Τζόρτζια και συγκεκριμένα έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και έξι ήττες. Τέλος η Νιού Γιόρκ Σίτι μετρά τρεις σερί εντός έδρας νίκες επί της Ατλάντα από τις 26/09/2019 και μετά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Χάκεν – Έλφσμποργκ 1

Αμέρικα Μινέιρο – Γκοϊάς 1

Νιού Γιόρκ Σίτι – Ατλάντα 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr