Ο Παίκτης

Με βάση την MLS

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 - 14:56

Αξιόλογο το πρόγραμμα της Τετάρτης όπου δεσπόζουν τα ματς του α’ προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ καλές επιλογές προκύπτουν και από το θεαματικό πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών.

Με βάση την MLS

Από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, θα πάω με τον άσο από ημίχρονο στο Φερεντσβάρος-Τόμπολ Κοστανάι. Σαφώς περισσότερες οι παραστάσεις των πρωταθλητών Ουγγαρίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετά το 0-0 του πρώτου ματς στo Καζακστάν καλούνται να επιβληθούν και θα είναι έκπληξη πρώτου μεγέθους αν δεν τα καταφέρουν. Βεβαίως ο άσος είναι «φτωχός», μόλις στο 1.32 και θα τον επιλέξουμε από το πρώτο μέρος στο αξιόλογο 1.93.

Στο αμερικάνικο πρωτάθλημα, αρχικά πάω με τον συνδυασμό γκολ-γκολ και over στο Ατλάντα-Σολτ Λέικ. Και οι δύο ομάδες έχουν επιθετικές αρετές αλλά και χαρακτηριστική αστάθεια, έτσι αντί της επιλογής σημείου θα ποντάρω στο σενάριο τερμάτων που φαντάζει πολύ πιθανό και βρίσκεται σε τιμές διπλασιασμού. Over τα 10/11 τελευταία των γηπεδούχων, συνδυασμός γκολ-γκολ με over τα τρία τελευταία εκτός έδρας των «βασιλικών», προφανής η επιλογή μας.

Στο Καλιφόρνια Κλάσικο ανάμεσα σε Λος Αντζελες Γκάλαξι και Σαν Χοσέ, οι γηπεδούχοι αποτελούν «καυτό» φαβορί και θα τους εμπιστευτώ συνδυάζοντας την νίκη τους με over (2.10).

ΠΡΟΤΑΣΗ

Φερεντσβάρος-Τόμπολ Κοστανάι 1/1 1.93
Ατλάντα-Σολτ Λέικ G&over 2.00
Λος Αντζελες Γκάλαξι-Σαν Χοσέ 1&over 2.18

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr