Ο Παίκτης

Σημεία ανωτερότητας

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 11:46

Οι ρεβάνς του α’ προκριματικού στο Κόνφερενς Λιγκ συγκεντρώνουν όλα τα φώτα στο πρόγραμμα της Πέμπτης και έχω ανιχνεύσει δύο επιλογές.

Σημεία ανωτερότητας

Στα Νησιά Φερόε, η Μπόρατς Μπάνια Λούκα ετοιμάζεται να.. τελειώσει την δουλειά απέναντι στην Β36 Τόρσαβν, μετά την επικράτηση με 2-0 στο πρώτο ματς. Οι Βόσνιοι απέδειξαν περίτρανα στο πρώτο παιχνίδι πως βρίσκονται σε πολύ καλύτερο επίπεδο από τον αντίπαλο και πλέον καλούνται απλώς να διαχειριστούν το σαφές προβάδισμα τους. Και μπορεί να έχουν να νικήσουν σε ευρωπαϊκό εκτός έδρας ματς από το.. 1976 (!), απόψε όμως μπορούν να τα καταφέρουν κόντρα σε ένα εμφανώς υποδεέστερο σύνολο το οποίο μάλιστα καλείται να παίξει ανοικτά για την ανατροπή κι έτσι θα αφήσει αρκετούς χώρους. Η Β36 Τόρσαβν είχε απογοητευτική εικόνα στο πρώτο ματς, δύσκολο να εμφανίσει ιδιαίτερη βελτίωση απόψε και κυκλώνω το διπλό.

Στην Λετονία, η Ρίγα ΦΚ υποδέχεται την Ντέρι κρατώντας σφιχτά το εισιτήριο για τον β’ προκριματικό μετά τη νίκη της με 2-0 σε ιρλανδικό έδαφος. Οι γηπεδούχοι πέρα από το καθαρό σκορ είχαν και τον απόλυτο έλεγχο, δείγμα του ότι η πρόκριση είναι.. δική τους και θα επιδιώξουν να την εξασφαλίσουν με δεύτερη νίκη. Η Ντέρι δεν έχει πλέον κάτι να χάσει, το θέμα όμως είναι πως υπολείπεται σημαντικά σε ποιότητα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Β36 Τόρσαβν-Μπόρατς Μπάνια Λούκα 2 1.87

Ρίγα ΦΚ-Ντέρι 1 1.80

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr