Ο Παίκτης

Ανετα η Τούρκου

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 15:34

Με δυάδα σχετικά μικρού ρίσκου θα κάνω παιχνίδι την Παρασκευή.

Ανετα η Τούρκου

Ξεκίνημα από την Β’ Φινλανδίας, όπου η Τούρκου υποδέχεται την Ακατέμια σε μία αναμέτρηση… Δαυίδ εναντίον Γολιάθ μιλώντας βεβαίως για τα στάνταρ της κατηγορίας. Φιλόδοξοι οι γηπεδούχοι, δεν τρέχουν ακριβώς μόνοι στην κούρσα για την απευθείας άνοδο (με την δεύτερη της κατάταξης, Κότκα, να βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω) αλλά σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία από τις δύο ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Με μόλις δύο ήττες σε 14 αγωνιστικές και την καλύτερη άμυνα, έχει πάρει κεφάλι στην κατάταξη. Από την πλευρά της η Ακατέμια παλεύει όσο μπορεί, όμως δεν έχει την δυναμική για να κοιτάξει στα μάτια αυτόν τον αντίπαλο και πιθανότατα θα λυγίσει εύκολα. Η Ακατέμια ηττήθηκε στις δύο τελευταίες της εξόδους δεχόμενη συνολικά επτά γκολ, ενώ δεν σημείωσε ούτε ένα απέναντι σε ομάδες που δεν έχουν την ποιότητα της σημερινής της αντιπάλου, προφανής επιλογή λοιπόν ο συνδυασμός άσου και over.

Στην Β' Ιρλανδίας διασταυρώνουν τα ξίφη τους οι δύο μακράν καλύτερες ομάδες, Κορκ και Γκάλγουεϊ και αμφότερες μπορούν κάλλιστα να σκοράρουν έστω από μία φορά. Οι επιθέσεις τους είναι κάτι παραπάνω από παραγωγικές, με την πρωτοπόρο Κορκ να έχει πετύχει 45 γκολ σε 20 αγωνιστικές ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν σημειώσει τέσσερα γκολ λιγότερα. Παράλληλα έχουν δυνατές αμυντικές γραμμές, αλλά στα περισσότερα ματς που κρατούν ανέπαφη εστία αντιμετωπίζουν ομάδες πολύ χαμηλής δυναμικότητας, κάτι που δεν ισχύει για το αποψινό.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Τούρκου-Ακατέμια 1&over 2.00
Κορκ-Γκάλγουεϊ G 1.65

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr