Ο Παίκτης

Τριάδα από το Κόνφερενς Λιγκ!

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 13:36

Ποδοσφαιρική πανδαισία στο σημερινό πρόγραμμα με τα πρώτα ματς του Β προκριματικού γύρου στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ και έχω ξεχωρίσει μια τριαδούλα που φαινομενικά έχει μεγάλη τύχη…

 

Τριάδα από το Κόνφερενς Λιγκ!

Αρχή με την Μόλντε που φιλοξενεί την Έλφσμποργκ στη Νορβηγία και στοχεύει σε ευρεία νίκη για να έχει το κεφάλι της ήσυχο στον αγώνα ρεβάνς της Σουηδίας την επόμενη εβδομάδα. Η ομάδα του Έρλινγκ Μόε βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο από τις 29 Μαΐου και μετά, έχει το αβαντάζ της έδρας και είναι και πολύ πιο έμπειρη στην Ευρώπη. Η Έλφσμποργκ προέρχεται από βαριά ήττα 3-0 από την Χάμαρμπι (17/07) και γενικότερα η παρουσία της στην Α Σουηδίας είναι μέτρια (μόλις στην 9η θέση). Ο άσσος προσφέρεται με απόδοση 1,80 (μέσος όρος στο εξωτερικό) και έχει μεγάλη τύχη.

Συνέχεια με το διπλό του ΠΑΟΚ επί της Λέφσκι Σόφιας στην Βουλγαρία. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ενισχυθεί με καλούς παίκτες (Νάρεϊ από Νυρεμβέργη, Τόμας από Μάλαγα, Κουαλιάτα από Μοντεβίδεο Γουόντερερς και Κοτάρσκι από Γκόριτσα) και πέρσι έφθασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η Λέφσκι Σίοφιας είναι μικρό μέγεθος για τον ΠΑΟΚ και δύσκολα θα γλιτώσει την ήττα. Η Κυπελλούχος Βουλγαρίας έχει μία νίκη και μία ήττα σε δύο ματς στο πρωτάθλημα ωστόσο είναι ομάδα χαμηλής δυναμικής και ο σοβαρός ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Το διπλό προσφέρεται με απόδοση 2,00 (μέσος όρος στο εξωτερικό) και αποτελεί πραγματικό δέλεαρ!

Τέλος με τον άσσο της Σπάρτα Πράγας επί της Βίκινγκ. Η ομάδα του Δανού Μπρίαν Πρίσκε τερμάτισε στην 3η θέση στο περσινό πρωτάθλημα με 22 νίκες, 7 ισοπαλίες και 6 ήττες και ενισχύθηκε με τους επιθετικούς Κούσχτα (Λοκομοτίβ Μόσχας), Χαρασλίν (Σασουόλο), Ντάνεκ (Σίγκμα Όλομουτς). Η Βίκινγκ είναι πιο έτοιμη αφού το πρωτάθλημα της Νορβηγίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη (είναι στην 3η θέση με 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες) αλλά ακόμη και έτσι δύσκολα θα καταφέρει να απειλήσει την Σπάρτα. Η ομάδα από το Σταβάνγκερ δεν έχει καμία διάκριση στην Ευρώπη και έτσι θα εμπιστευθώ την ιστορική Σπάρτα Πράγας με την τιμή του άσσου κοντά στο 1,70!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΛΝΤΕ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ 1

ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ – ΠΑΟΚ 2

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΒΙΚΙΝΓΚ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.