Ο Παίκτης

Με Ζυρίχη, Ρόζενμποργκ και Πόρτλαντ!

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 14:07

Η Ζυρίχη στην Α Ελβετίας και η Ρόζενμποργκ στην Α Νορβηγίας έχουν καλή τύχη στο σημερινό πρόγραμμα ενώ τέλος περνά λογικά και ο άσσος του Πόρλαντ στο MLS των ΗΠΑ!

Με Ζυρίχη, Ρόζενμποργκ και Πόρτλαντ!

Η πρωταθλήτρια Ελβετίας Ζυρίχη επιδιώκει την πρώτη της νίκη στη νέα σεζόν στο εντός έδρας ματς με την Λουκέρνη και από τη στιγμή που ο άσσος προσφέρεται στο 2,00 θα ήταν ατόπημα εκ μέρους μου να την αγνοήσω. Η ομάδα του Φράνκο Φόντα γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 4-0 εκτός έδρας από την Γιούνγκ Μπόις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ενώ την περασμένη Τρίτη ηττήθηκε 3-2 στο Αζερμπαϊτζάν από την Καραμπάκ, στο πρώτο ματς του Β προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ζυρίχη θέλει τη νίκη κόντρα στην Λουκέρνη και για λόγους βαθμοθηρίας αλλά και για να φτιάξει την ψυχολογία της για την κρίσιμη ρεβάνς με την Καραμπάκ. Η Λουκέρνη σώθηκε πέρσι μέσω των μπαράζ με την Σαφχάουζεν (2-2 και 2-0) και το ματς με την Ζυρίχη είναι το πρώτο της στο πρωτάθλημα αφού το ματς της 1ης αγωνιστικής με την Γκρασχόπερς αναβλήθηκε. Πέρσι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν 4 φορές και η Ζυρίχη σημείωσε 3 νίκες (1-3, 4-0, 0-2) έναντι μιας νίκης (2-3) της Λουκέρνης!

Η Ρόζενμποργκ υποδέχεται στο Τροντχάιμ την Τρόμσο για την 15η αγωνιστική της Α Νορβηγίας και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η ομάδα του Κιέτιλ Ρέκνταλ βρίσκεται σε ανοδική πορεία με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα ματς σε αντίθεση με την Τρόμσο που έχει πάρει την κατηφόρα και αγνοεί τη χαρά της νίκης στα έξι τελευταία της μας (μία ήττα και πέντε ισοπαλίες). Η Ρόζενμποργκ παραμένει αήττητη στο Λέρκενταλ με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες και η Τρόμσο δεν έχει νίκη εκτός έδρας με 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Υπέρ του άσσου συνηγορεί και η παράδοση. Η Ρόζενμποργκ μετρά τέσσερις νίκες και μία ήττα στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς με την Τρόμσο από τις 28/08/16 και μετά.

Tέλος με το πρωτάθλημα MLS των ΗΠΑ και τον άσσο του Πόρτλαντ επί του Σαν Χοσέ. Η ομάδα του Όρεγκον βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα με αήττητο σερί 6 αγώνων (3 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες) και διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στα πλέι οφ (οι επτά πρώτες θέσεις). Το Σαν Χοσέ απογοητεύει, είναι στην 13η θέση και έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στα τελευταία 7 ματς από τις 29/05 και μετά. Το Πόρτλαντ διατηρεί εξαιρετική παράδοση κόντρα στο Σαν Χοσέ και συγκεκριμένα μετρά 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα σε σύνολο 8 αγώνων, ανεξαρτήτως έδρας, από τις 6/10/19 και μετά. Φόρμα, κίνητρο, έδρα και παράδοση με οδηγούν στον άσσο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ζυρίχη – Λουκέρνη 1

Ρόζενμοργκ – Τρόμσο 1

Πόρτλαντ – Σαν Χοσέ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr