Ο Παίκτης

Δύο ακλόνητα φαβορί και η Σάντερφιορντ!

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - 14:26

Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα της Τετάρτης και θα παίξω τα φαβορί που λέγονται Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε ενώ μαζί τους θα κολλήσω και τον άσσο της Σάντερφιορντ από το πρωτάθλημα της Α Νορβηγίας...

Δύο ακλόνητα φαβορί και η Σάντερφιορντ!

Η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει την Ντιναμό Κιέβου στο «Σουκρού Σαράτσογλου» και μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Λοτζ (στην Πολωνία λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία) επιζητά νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να προκριθεί στην επόμενη φάση. H Φενέρμπαχτσε έχει φέτος νέο τεχνικό στον πάγκο τον πολύπειρο Πορτογάλο τεχνικό Χόρχε Τζέσους και έχει ενισχυθεί σημαντικά με παίκτες από το… πάνω ράφι, δηλαδή τους Τσουκούρ, Σαματά, Κινγκ, Ζοάο Πέδρο, Μορ, Μπρουμά, Ρόσι, Λίνκολν, Αράο ενώ κράτησε τους βασικούς Καχβετσί, Ζάιτς, Κρέσπο, Πέλκα, Βαλένσια. Η Ντιναμό Κιέβου του Μιρτσέα Λουτσέσκου είναι «ξεσπιτωμένη» λόγω του πολέμου και δύσκολα θα καταφέρει να αντισταθεί. Η Φενέρ έδειξε καλά στοιχεία στα φιλικά ματς προετοιμασίας της και νίκησε τις Τίρανα (4-0), Σαμάλ (4-2), Παρτιζάν (1-0), Φέχεβαρ (3-0), Χαλ (2-0) ενώ η Ντιναμό Κιέβου στα δικά της φιλικά ματς ηττήθηκε 3-0 από την Λυών και 2-1 από την Αντβέρπ στις 12 και 15 Ιουλίου αντίστοιχα.

Εξ’ αναβολής αγώνας της 10ης αγωνιστικής της Α Νορβηγίας είναι αυτός ανάμεσα σε Σάντερφιορντ και Κρίστιανσουντ και ο άσσος φαντάζει ως το πιο πιθανό αποτέλεσμα με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Κρίστιανσουντ είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, παραμένει ουραγός στην βαθμολογία και δεν έχει σημειώσει νίκη σε 13 ματς με 2 ισοπαλίες και 11 ήττες. Μάλοιστα εκτός έδρας έχει 7 ήττες σε ισάριθμα ματς με 3-14 γκολ! Η Σπάντερφιορντ είναι σαφώς πιο αξιόπιστη και έχει από 1 νίκη, ισοπαλία και ήττα στα 3 τελευταία της ματς. Στο περσινό αντίστοιχο ματς, Σάντερφιορντ – Κρίστιανσουντ 3-2!

Ο Ολυμπιακός περιμένει με άγριες διαθέσεις την Μακάμπι Χάϊφα την Τετάρτη 27 Ιουλίου το βράδυ (22:00) στον αγώνα ρεβάνς του Β προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να προκριθεί μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Χάϊφα και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να τα καταφέρει αφού είναι ανώτερος σε όλα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια του αλλά παρόλα αυτά είναι ανώτερος από την Μακάμπι Χάϊφα και πολύ πιο έμπειρος σε αυτό το επίπεδο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κακή παράδοση κόντρα σε ομάδες του Ισραήλ αλλά και οι παραδόσεις κάποτε σπάνε. Η Μακάμπι επίσης δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της αφού το πρωτάθλημα στο Ισραήλ δεν έχει ξεκινήσει και το ρόστερ της είναι υποδεέστερο του Ολυμπιακού. Ο άσσος έχει μεγάλη τύχη αφού ο Ολυμπιακός μέσα στην έδρα του είναι πανίσχυρος και στο παρελθόν έχει νικήσει και αποκλείσει πολύ καλύτερες ομάδες σε σχέση με την Μακάμπι Χάϊφα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Φενέρμπαχτσε – Ντιναμό Κιέβου 1

Σάντερφιορντ – Κρίστιανσουντ 1

Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάϊφα 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.