Ο Παίκτης

Με την Πιάστ Γκλίβιτσε και την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ!

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - 17:22

Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα της Παρασκευής και θα ψάξω την τύχη μου με τον άσσο της Πιάστ Γκλίβιτσε και το διπλό της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ σε Α Πολωνίας και Α Κροατίας αντίστοιχα…

Με την Πιάστ Γκλίβιτσε και την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ!

Τέλος Ιουλίου και το θερμόμετρο του στοιχήματος χτυπά κόκκινο με περισσότερους 400 αγώνες. Στο πρόγραμμα της Παρασκευής πάντως η υπόθεση πρόβλεψη είναι αρκετά δύσκολη ωστόσο θα ρισκάρω με τον άσσο της Πιάστ Γκλίβιτσε στην Α Πολωνίας και το διπλό της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στην Α Κροατίας.

Στην Πολωνία το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής ξεκινά με την αναμέτρηση Πιάστ Γκλίβιτσε – Ζαγκλέμπιε Λουμπίν και θα τολμήσω στον άσσο για τους παρακάτω λόγους. Η Πιαστ Γκλίβιτσε ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας από την Γιαγκελόνια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ενώ παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την Ρακόφ Τσεστόχοβα αναβλήθηκε. Η Ζαγκλέμπιε από την άλλη πλευρά αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως γκολ με την Σλασκ Βρότσλαβ την 1η αγωνιστική και την 2η αγωνιστική ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας από την Ζαγκλέμπιε. Πέρσι η Πιαστ Γκλίβιτσε τερμάτισε στην 5η θέση και η Ζαγκλέμπιε στην 13η. Η ομάδα του Βαλντεμάρ Φόρναλικ διαθέτει καλύτερο ρόστερ, έχει το αβαντάζ της έδρας και μπορεί να πάρει την πρώτη της νίκη. Εξάλου η Ζαγκλέμπιε είναι κλασική ομάδα έδρας και μακριά από το γήπεδο της χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της. Στο περσινό πρωτάθλημα η Ζαγκλέμπιε έδωσε 17 ματς εκτός έδρας και ο απολογισμός της ήταν 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 11 ήττες. Σημειώστε ότι οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 9 φορές από τις 4/08/2018 και μετά, εντός και εκτός έδρας και έχουν σημειώσει τα εξής αποτελέσματα: 4 νίκες η Πιαστ Γκλίβιτσε, 4 ισοπαλίες και 1 νίκη η Ζακγλέμπιε!

Στην Κροατία επίσης θα διεξαχθεί η 3η αγωνιστική. Το εναρκτήριο ματς είναι αυτό της Σιμπένικ με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και το διπλό αξίζει το ρίσκο αν λάβουμε υπόψη τα παρακάτω δεδομένα. Η Σιμπένικ ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από την Ριέκα στην πρεμιέρα και την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως γκολ με την Γκόριτσα. Από την άλλη πλευρά η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ ηττήθηκε δύσκολα 3-2 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ την 1η αγωνιστική και στη συνέχεια νίκησε 2-1 την Όσιγιεκ (στις 24 Ιουλίου). Η Λοκομοτίβα μετρά 2 σερί νίκες επί της Σιμπένικ, στις 11/03/22 Σιμπένικ – Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ 1-4 και στις 20/05/22 Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ – Σιμπένικ 2-1!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ – ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ ΛΟΥΜΠΙΝ 1

ΣΙΜΠΕΝΙΚ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr