Ο Παίκτης

Κοπεγχάγη και Βάσκο Ντα Γκάμα!

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 - 14:27

Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα της Κυριακής και έχω ξεχωρίσει μια δυάδα με το διπλό της της Κοπεγχάγης στην Α Δανίας και τον άσσο της Βάσκοα Ντα Γκάμα στην Β Βραζιλίας.

Κοπεγχάγη και Βάσκο Ντα Γκάμα!

Τρίτη αγωνιστική στην Α Δανίας και θα ρισκάρω στο διπλό της Κοπεγχάγης επί της Βίμποργκ. Η τελευταία έχει παρουσιάσει δύο πρόσωπα μέχρι στιγμής. Στην πρεμιέρα έδειξε τον καλό της εαυτό και νίκησε 2-1 την Άαλμποργκ και την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 3-1 στο Άαρχους από την ομώνυμη ομάδα. Goal-goal και Over και τα δύο φετινά της ματς. Η Βίμποργκ είναι κουρασμένη από τα δύο ματς με την Σούντουβα στο Κόνφερενς Λιγκ (προκρίθηκε η Βίμποργκ με δύο νίκες, με το ίδιο σκορ 1-0) και ενώ ακολουθεί νέο Ευρωπαϊκό ματς κόντρα στην Β36 Τόρσαβν. Η Κοπεγχάγη γνώρισε απρόσμενη ήττα από την Χόρσενς στην πρεμιέρα αλλά την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε με νίκη 3-1 από το γήπεδο της Άαλμποργκ και έδωσε απαντήσεις. Η ομάδα του Τζές Θόρουπ ετοιμάζεται για την συμμετοχή της στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και διαπραγματεύεται την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου Βίτορ Καρβάλιο από την Ζιλ Βιθέντε. Εκτός μάχης ο τερματοφύλακας Καμίλ Γκραμπαρά και ο επιθετικός Λούθερ Σινγκ. Ο Βίκτορ Κλάεσον έχει σημειώσει ήδη 2 γκολ, ενισχύθηκε με τον αμυντικό Ντένις Βάβρο από την Λάτσιο και με τον μέσο Λούκας Λεράγκερ από την Τζένοα. Στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι, Βίμποργκ – Κοπεγχάγη 0-2!

Στην Β Βραζιλίας η δράση συνεχίζεται με τα ματς της 22ης αγωνιστικής και δεν χρειάζονται πολλές επεξηγήσεις για να δικαιολογήσω τον άσσο της Βάσκο Ντα Γκάμα επί της Σαπεκοένσε. Η πρώτη διεκδικεί την άνοδό της στα μεγάλα σαλόνια της Βραζιλίας και η δεύτερη δίνει μάχη για την παραμονή της στην δεύτερη κατηγορία. Η Βάσκο παραμένει άτρωτη στο “Σάο Τζανουάριο” με 7 νίκες και 4 ισοπαλίες και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση μετά την ευρεία νίκη της με σκορ 4-0 επί της CRB στις 28 Ιουλίου. Η Σαπεκοένσε έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στα 6 τελευταία της ματς. Η Βάσκο μετρά 2 νίκες και 4 ισοπαλίες στα 6 τελευταία ματς κόντρα στην Σαπεκοένσε, εντός και εκτός έδρας από τις 30/09/2017 και μετά!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΒΙΜΠΟΡΓΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 2

ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr