Ο Παίκτης

Σημεία από το Λιγκ Καπ και η Βίσλα Κρακοβίας!

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 14:48

Πλούσιο σε διαθέσιμους για στοίχημα αγώνες του κουπόνι της Τρίτης και θα ρισκάρω σε μια τριάδα με την Βίσλα Κρακοβίας, την Κάρντιφ και την ΚΠΡ σε Β Πολωνίας και Λιγκ Καπ Αγγλίας αντίστοιχα…

Σημεία από το Λιγκ Καπ και η Βίσλα Κρακοβίας!

Αγώνας για την 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β Πολωνίας είναι αυτός ανάμεσα στην Βίσλα Κρακοβίας και την Κατοβίτσε και ο άσσος έχει καλή τύχη σύμφωνα με την εικόνα που έχουν παρουσιάσει οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής. Η Βίσλα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά με τρεις νίκες και μία ισοπαλία (4-0 γκολ) και οδηγεί ήδη την κούρσα για την άνοδο ενώ η Κατοβίτσε έχει σημειώσει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα (8-5 γκολ). Η Βίσλα είναι φέτος το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Πολωνίας και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να τα καταφέρει αφού έχει το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας. Σημειώστε ότι η Βίσλα διατηρεί εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Κατοβίτσε και συγκεκριμένα μετρά οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία μόλις ήττα σε σύνολο δέκα αγώνων, ανεξαρτήτως έδρας, από τις 8/09/2001 και μετά.

Στο Λιγκ Καπ Αγγλίας (πρώτος γύρος, νοκ άουτ ματς και απευθείας πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας) θα ρισκάρω στον άσσο της Κάρντιφ και στο διπλό της ΚΠΡ. Η πρώτη υποδέχεται την Πόρτσμουθ και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη πρόκριση αφού είναι μια κατηγορία ανώτερη. Η ομάδα του Στιβ Μόρισον έχει μία νίκη (1-0 τη Νόριτς) και μία ήττα (2-1 από την Ρέντινγκ) στα δύο παιχνίδια της στην Τσάμπιονσιπ ενώ η Πόρτσμουθ έχει δύο ισοπαλίες (3-3 με την Σεφλ Γουένσντεϊ και 0-0 με την Λίνκολν) στα ισάριθμα παιχνίδια της στην Λιγκ 1. Σημειώστε ότι η Κάρντιφ μετρά τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες (μία στο Λιγκ Καπ όπου εν τέλει προκρίθηκε στην παράταση) στα 5 τελευταία της ματς με την Πόρτσμουθ, ανεξαρτήτως έδρας, από τις 28/08/10 και μετά!

Στο παιχνίδι Τσάρλτον – ΚΠΡ ισχύουν περίπου τα ίδια δεδομένα. Η ΚΠΡ αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ και η Τσάρλτον στην Λιγκ 1. Η ΚΠΡ ηττήθηκε δύσκολα 1-0 από την Μπλάκμπερν στην πρεμιέρα αλλά το περασμένο Σάββατο νίκησε 3-2 την Μίντλεσμπρο και έδειξε σε κακή κατάσταση. Η Τσάρλτον αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Άκρινγκτον στην 1η αγωνιστική της Λιγκ 1 και στη συνέχεια (6/08) νίκησε 1-0 την Ντέρμπι. Η ΚΠΡ διαθέτει πολύ καλύτερο έμψυχο δυναμικό με τους Γουίλοκ, Άμος, Ντάικς, Γιόχανσεν, Φιλντ και Τσαίρ και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Βίσλα Κρακοβίας – Κατοβίτσε 1

Κάρντιφ – Πόρτσμουθ 1

Τσάρλτον – ΚΠΡ 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr