Ο Παίκτης

Με Γαλατά, Λέγκια και Έουπεν!

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 17:28

Παιχνίδια κάθε λογής και για όλα τα γούστα στο πρόγραμμα της Παρασκευής και έχω ξεχωρίσει μια τριάδα με το διπλό της Γαλατασαράι, τον άσσο της Λέγκια Βαρσοβίας και τον άσσο της Έουπεν…

Με Γαλατά, Λέγκια και Έουπεν!

Πολλές οι επιλογές στο σημερινό πρόγραμμα και θα ρισκάρω σε ομάδες φαβορί, δηλαδή στην Γαλατασαράι, στην Λέγκια Βαρσοβίας και στην Έουπεν. Η Γαλατασαράι δοκιμάζεται κόντρα στη νεοφώτιστη Ουμρανιγεσπόρ στην Πόλη και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει τους βαθμούς της νίκης αφού είναι ανώτερη σε όλα. Η ομάδα του Οκάν Μπουρούκ ηττήθηκε εντός έδρας από την Γκιρεσουνσπόρ την προηγούμενη αγωνιστική και δεν έχει περιθώριο για νέα αποτυχία. Το διπλό προσφέρεται αρκετά ψηλά (1,90) και αξίζει το ρίσκο. Σημειώστε ότι το ματς θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο της Πόλης.

Στη συνέχεια θα παίξω τον άσσο της Λέγκια Βαρσοβίας επί της Γκόρνικ Ζαμπρζε για την 6η αγωνιστική στην Α Πολωνίας. Η Λέγκια έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά την φετινή σεζόν με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα ενώ η Γκόρνικ Ζάμπρζε έχει 2 νίκες και ισάριθμες ήττες. Η Γκόρνικ προέρχεται από εντός έδρας ήττα 3-1 από την Σταλ Μίελετς και δεν παρέχει καμία εμπιστοσύνη. Η Λέγκια έχει 4 νίκες στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς με την Γκόρνικ και αναμένω να προσθέσει μια ακόμη στο ενεργητικό της.

Τέλος με τον άσσο της Έουπεν επί της Σερένγκ. Η τελευταία απογοητεύει με 4 ήττες σε ισάριθμα ματς και 1-7 γκολ και αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα και στις τρεις γραμμές της. Η Έουπεν μπορεί να έχει 1 νίκη και 3 ήττες αλλά είχε εξαιρερικά δύσκολο πρόγραμμα απέναντι στα μεγαθήρια του Βελγίου (Κλαμπ Μπριζ, Γκεν, Αντβέρπ). Ο άσσος με απόδοση 1,80 (μέσος όρος) με καλύπτει απόλυτα!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΟΥΜΡΑΝΙΓΕΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ 2

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ – ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ 1

ΕΟΥΠΕΝ – ΣΕΡΕΝΓΚ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr