Ο Παίκτης

Από ημίχρονο ο Ολυμπιακός και η Πατσούκα!

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 - 13:53

Πολλές οι επιλογές στο σημερινό πρόγραμμα και θα ρισκάρω στον άσσο του Ολυμπιακού από ημίχρονο (με απόδοση 2,30) κόντρα στον Απόλλων Λεμεσού αλλά και στον άσσο της Πατσούκα επί της Άτλας Ντε Γουανταλαχάρα στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας στο Μεξικό...

Από ημίχρονο ο Ολυμπιακός και η Πατσούκα!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλων Λεμεσού την Πέμπτη (25/08) το βράδυ (22:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στον αγώνα ρεβάνς της φάσης των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρώτο ματς την περασμένη εβδομάδα Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακός 1-1. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν θέλει νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να προκριθεί στους ομίλους και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να τα καταφέρει αφού διαθέτει καλύτερο ρόστερ, είναι πιο έμπειρη και έχει το αβαντάζ της έδρας. Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή το βράδυ στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ και έδειξε σε καλή κατάσταση ενώ ο Απόλλωνας δεν έχει επίσημα ματς στα πόδια στο πρωτάθλημα της Κύπρου, το οποία θα ξεκινήσει το προσεχές ΣΚ. Ο Απόλλων Λεμεσού στις 3 Αυγούστου ηττήθηκε 4-0 από την Μακάμπι Χάϊφα στο Ισραήλ, στον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και έδειξε ότι εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής του. Σημειώστε ότι ο Ολυμπιακός έχει καλή παράδοση στα εντός έδρας παιχνίδια του στην Ευρώπη με ομάδες της Κύπρου και συγκεκριμένα έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Ο άσσος προσφέρεται χαμηλά, με απόδοση 1,51 και έτσι θα ρισκάρω στην επιλογή άσσο ημίχρονο και άσσο τελικό σκορ με απόδοση 2,30 (μέσος όρος)!

Παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής στην μεγάλη κατηγορία του Μεξικό είναι αυτό της Πατσούκα με την Άτλας Ντε Γουανταλαχάρα και ο άσσος έχει πρώτη τύχη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Πατσούκα βρίσκεται σε καλή κατάσταση με δύο νίκες και μία ήττα στα τρία τελευταία της ματς ενώ συνολικά έχει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Η Άτλας απογοητεύει, έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στα επτά πιο πρόσφατα ματς από τις 24/07/2022 και μετά ενώ εκτός έδρας δεν έχει σταυρώσει νίκη με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στο πιο πρόσφατο ματς των δύο ομάδων, στις 30/05/2022, Πατσούκα – Άτλας 2-1. Ο άσσος προσφέρεται με απόδοση 1,75 στον ΟΠΑΠ και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επιβεβαιωθεί.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ολυμπιακός – Απόλλων Λεμεσού 1

Πατσούκα – Άτλας Ντε Γουανταλαχάρα 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.