Ο Παίκτης

Ντόρτμουντ, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και Σεβίλλη!

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 - 13:44

Παιχνίδια κάθε λογής στο σημερινό πρόγραμμα και έχω ξεχωρίσει μια τριαδούλα με το διπλό της Ντόρτμουντ, τον άσσο της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και το διπλό της Σεβίλλης...


Ντόρτμουντ, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και Σεβίλλη!

Τέταρτη αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα και στο παιχνίδι Χέρτα Βερολίνου – Ντόρτμουντ θα ρισκάρω στο διπλό για τους παρακάτω λόγους. Η ομάδα του Άλεν Τέρζιτς έχει ξεκινήσει θετικά την σεζόν με δύο νίκες στα ματς με Λεβερκούζεν (1-0) και Φράϊμπουργκ (1-3) ενώ την προηγούμενη αγωνιστική… αυτοκτόνησε αφού προηγήθηκε 2-0 της Βέρντερ Βρέμης και «κατάφερε» να δεχθεί τρία γκολ από το 89΄και μετά (στο 90΄+3΄ και στο 90΄+5΄τα υπόλοιπα γκολ)! Η Χέρτα σώθηκε στα μπαράζ πέρσι και φέτος είναι μια από τα ίδια, δηλαδή πολύ αδύναμη. Η ομάδα του Βερολίονου έχει δύο ήττες στα εκτός έδρας ματς με Ουνιόν (3-1) και Γκλάντμπαχ (1-0) και μία εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης. Η Ντόρτμουντ διαθέτει πολύ καλύτερο ρόστερ και έχει και την παράδοση υπέρ της με τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες της επισκέψεις στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου.


Συνέχεια με τον άσσο της Λοκοτίβα Ζάγκρεμπ επί της Σλάβεν Μπελούπο στην 7η αγωνιστική της Α Κροατίας. Η Λοκομοτίβα έχει σημειώσει δύο νίκες (εντός έδρας) και τέσσερις ήττες (εκτός έδρας) σε σύνολο έξι αγώνων, δεν έχει ξεκινήσει καλά και δεν έχει περιθώριο αποτυχίας για να μην χάσει την επαφή της από τις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας. Η Σλάβεν Μπελούπο μετρά τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα και έχει ξεκινήσει θετικά τις υποχρεώσεις της αλλά στο ματς με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ θα έχει δύσκολη αποστολή αφού στο συγκεκριμένο γήπεδο έχει πολύ άσχημες αναμνήσεις. Η Λοκομοτίβα αριθμεί 9 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 11 τελευταία της εντός έδρας ματς με την Σλάβεν Μπελούπο από τις 20/05/17 και μετά!


Τέλος με το διπλό της Σεβίλλης επί της Αλμερία στην 3η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Οι δύο ομάδες έχουν σημειώσει από μία ισοπαλία και μία ήττα στα δύο πρώτα τους ματς και διεκδικούν την πρώτη τους φετινή νίκη. Η νεοφώτιστη Αλμερία έχει σαν στόχο την παραμονή της και η Σεβίλλη έχει στόχο την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα της Ανδαλουσίας καίγεται για νίκη και εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει αφού διαθέτει πολύ καλύτερο ρόστερ και παράλληλα συντηρεί εξαιρετική παράδοση στα εκτός έδρας παιχνίδια της με την Αλμερία. Συγκεκριμένα η Σεβίλλη μετρά έξι σερί νίκες (1 στο Κύπελλο) μέσα στο γήπεδο της Αλμερία από τις 19/10/08 και μετά!


ΠΡΟΤΑΣΗ

Χέρτα Βερολίνου – Ντόρτμουντ 2

Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ – Σλάβεν Μπελούπο 1

Αλμερία – Σεβίλλη 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr