Ο Παίκτης

Κόνιασπορ, Μίλαν και Ατλέτικο Μαδρίτης!

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:13

Οι αγώνες από την Αγγλία και την Σκωτία αναβλήθηκαν αλλά παρόλα αυτά υπάρχουν πολλές στο σημερινό πρόγραμμα και θα παίξω μια τριάδα με ομάδες φαβορί, δηλαδή με την Κόνιασπορ στην Τουρκία, την Μίλαν στο Καμπιονάτο και την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Πριμέρα Ντιβιζιόν...

Κόνιασπορ, Μίλαν και Ατλέτικο Μαδρίτης!

Η Κόνιασπορ υποδέχεται την Χατάιασπορ για την 6η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ της Τουρκίας και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Κόνιασπορ παραμένει αήττητη με 2 ισοπαλίες και 3 σερί νίκες και συνεχίσει με κεκτημένη ταχύτητα από πέρσι, όπου τερμάτισε στην 3η θέση. Στον αντίποδα η Χατάισπορ δεν πείθει και αγνοεί τη χαρά της νίκης με μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Η Κόνιασπορ έχει άμυνα από… γρανίτη και δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ (6-0). Πέρσι Χατάισπορ – Κόνιασπορ 1-3 στις 22/12/21 και Κόνιασπορ – Χατάισπορ 3-1 στις 15/05/22!

Σαμπντόρια και Μίλαν διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στο Καμπιονάτο και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες επεξηγήσεις για την προτίμηση μου στο διπλό των «ροσονέροι». Η πρωταθλήτρια Μίλαν παραμένει αήττητη με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες (10-5 γκολ) ενώ στον αντίποδα η Σαμπντόρια δεν έχε σταυρώσει ακόμη νίκη με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες (2-9 γκολ). Πέρσι στις 23/08/2021 Σαμπντόρια – Μίλαν 0-1. Γενικότερα η Μίλαν διατηρεί πολύ καλή παράδοση κόντρα στην Σαμπντόρια με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα έξι τελευταία ματς, εντός και εκτός έδρας, από τις 6/01/20 και μετά. Η Μίλαν αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην Αυστρία με την Σάλτσμπουργκ την περασμένη Τρίτη στην πρεμιέρα της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρσι η Μίλαν σε 19 εκτός έδρας ματς σημείωσε 14 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα με 41-19 γκολ! Η Σαμπντόρια αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα σε άμυνα και επίθεση και δύσκολα θα αποφύγει την ήττα.

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί είναι αυτό της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Θέλτα για την 5η αγωνιστική στην Α Ισπανίας και όπου φαβορί η γηπεδούχος ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα ενώ ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα έχει και η Θέλτα. Οι «ροχιμπλάνκος» δεν έχουν περιθώριο αποτυχίας για να μην χάσουν την επαφή τους με τις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας και εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουν αφού διαθέτουν καλύτερη ομάδα από την Θέλτα σε όλα τα επίπεδα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει καλό ηθικό αφού την περασμένη Τετάρτη νίκησε με σκορ 2-1 την Πόρτο στην πρεμιέρα της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Αντουάν Γκριεζμάν να της δίνει το… φιλί της ζωής στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι Ατλέτικο νίκησε δύο φορές πέρσι την Θέλτα, με σκορ 2-1 εκτός έδρας και με σκορ 2-0 εντός έδρας. Γενικότερα η Ατλέτικο Μαδρίτης παραμένει αήττητη στα τελευταία δέκα εντός έδρας ματς με την Θέλτα από την σεζόν 2012-13 και μετά με απολογισμό επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κόνιασπορ – Χατάισπορ 1
Σαμπντόρια – Μίλαν 2
Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr