Ο Παίκτης

Με τους ισχυρούς!

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:28

Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα του Σαββάτου και θα παίξω μια τριάδα με ομάδες που είναι θεωρητικά πολύ πιο ισχυρές και συγκεκριμένα την Μπεσίκτας στην Τουρκία, την ΑΕΚ στην Ελλάδα και την Λιλ στην Α Γαλλίας...

Με τους ισχυρούς!

Αρχή με την Τουρκία και το παιχνίδι Ιστανμπουλσπόρ – Μπεσίκτας για την 7η αγωνιστική. Η Μπεσίκτας είναι πολύ ανώτερη της νεοφώτιστης Ιστανμπουλσπόρ και μετά την πρώτη της φετινή ήττα από την Μπασακσεχίρ την περασμένη εβδομάδα δεν έχει κανένα περιθώριο για νέα αποτυχία. Οι “αετοί” έχουν ενισχυθεί με σούπερ παίκτες δηλαδή με τους Μουλέκα (4 γκολ), Εν Κουντού (3 γκολ), Βίργκχοστ (2 γκολ), Γκεζάλ (2 γκολ), Τοσούν, Ρέντμοντ και Ντελέ Άλι και στοχεύουν ψηλά. Η Ιστανμπουλσπόρ έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες με 2-8 γκολ και είναι πολύ υποδεέστερη της Μπεσίκτας. Το διπλό έχει πρώτη τύχη!

Στο Σαμπιονά η δράση συνεχίζεται με τα ματς της 8ης αγωνιστικής και η Λιλ αντιμετωπίζει στο «Μετροπόλ» την Τουλούζ σε ένα ματς όπου είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη. Η Λιλ έχει πραγματοποιήσει μέτριο ξεκίνημα με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες και εντός έδρας έχει 1 νίκη και 2 ήττες και δεν έχει περιθώριο για άλλη αποτυχία, ιδιαίτερα από την στιγμή που αντίπαλό της είναι η νεοφώτιστη Τουλούζ. Η τελευταία έχει μία νίκη και τρεις σερί ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς ενώ έχει δύο σερί εκτός έδρας ήττες από τη Ναντ (3-1) και από την Κλερμόν (2-0). Η Λιλ υποδέχθηκε για τελευταία φορά την Τουλούζ στις 22/02/20 και επικράτησε με σκορ 3-0.

Πέμπτη αγωνιστική στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ και θα παίξουμε το διπλό της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για τους παρακάτω λόγους. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα «καίγεται» για νίκη αφού ήδη έχει χάσει πολλούς βαθμούς και συγκεκριμένα έχει σημειώσει δύο νίκες και ισάριθμες ήττες και βρίσκεται στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Παναιτωλικός έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα σε τέσσερα ματς φέτος και έχει δείξει καλά στοιχεία αλλά απέναντι στην διψασμένη για βαθμούς ΑΕΚ δύσκολα μπορεί να έχει τύχη. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει πολύ καλύτερο ρόστερ με τους Πινέδα, Αραούχο, Άμπραμπατ, Ζούμπερ, Μάνταλο, Φαν Φέερτ κλπ. και μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική απαγορεύεται δια ροπάλου νέα απώλεια βαθμών αφού θέλει να… ζεστάνει τον κόσμο της και να μπει στο νέο της γήπεδο, στο Αγιά Σοφιά την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Ιωνικό με καλή ψυχολογία. Σημειώστε ότι η ΑΕΚ έχει πολύ καλή παράδοση με 3 νίκες και 1 ισοπαλία (στο Κύπελλο) στα τελευταία 4 παιχνίδια της στο Αγρίνιο, από τις 21/09/2019 και μετά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ιστανμπουλσπόρ – Μπεσίκτας 2

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 2

Λιλ – Τουλούζ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.