Ο Παίκτης

Χάλμσταντ, Ντόρτμουντ και Γκουαρανί!

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 - 15:15

Η Χάλμσταντ στην Β Σουηδίας και η Ντόρτμουντ στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ακλόνητα φαβορί για νίκες κόντρα σε Έργκριτε και Σεβίλλη αντίστοιχα ενώ θα ρισκάρω και στον άσσο της Γκουαρανί στην Β Βραζιλίας λόγω φόρμας και παράδοσης…

Χάλμσταντ, Ντόρτμουντ και Γκουαρανί!

Παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής στην Β Σουηδίας είναι αυτό της Χάλμσταντ με την Έργκριτε και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για να δικαιολογήσουμε την προτίμηση μας στον άσσο. Η Χάλμσταντ διαγράφει πορεία πρωταθλητισμού, οδηγεί την κούρσα στην βαθμολογία και είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Η ομάδα του Μάγκνους Χάγκλουντ είναι ασυναγώνιστη εντός έδρας με εννέα νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες ενώ στον αντίποδα η Έργκριτε χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της εκτός έδρας με τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Έργκριτε βρίσκεται σε κακή κατάσταση με τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της και δεν παρέχει καμία εμπιστοσύνη. Η Χάλμσταντ έχει πέντε νίκες και δύο ήττες στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια της κόντρα στην Έργκριτε από τις 15/05/2005 και μετά. Φόρμα, έδρα και παράδοση μας οδηγούν στον άσσο!

Η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει στο «Βεστφάλεν» την Σεβίλλη για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και προβάλλει ως ακλόνητο φαβορί για τη νίκη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Ντόρτμουντ διέλυσε την περασμένη εβδομάδα (5/10) την Σεβίλλη μέσα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και απέκτησε προβάδισμα για την 2η θέση στον 7ο όμιλο αφού πλέον έχει 2 νίκες και 1 ήττα ενώ η Σεβίλλη παραμένει χωρίς νίκη με 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Πριν από αυτό το παιχνίδι οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες 4 φορές στα Κύπελλα Ευρώπης και είχαν σημειώσει από μία νίκη εκατέρωθεν και δύο ισοπαλίες. Σημειώστε ότι το περασμένο Σάββατο η Ντόρτμουντ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Μπάγερν στο μεγάλο ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα. Η Μπάγερν προηγήθηκε 0-2 αλλά η Ντόρτμουντ δεν τα παράτησε και ισοφάρισε σε 2-2 με τα γκολ των Μουκουκό (74΄) και Μοντεστέ (90΄+5΄) και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση. Από την άλλη πλευρά η Σεβίλλη το περασμένο Σάββατο (8/10) αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και με 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες παραμένει στην… ουρά της βαθμολογίας, δηλαδή είναι στην 18η θέση με απογοητευτικές επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση και ο Χόρχε Σαμπάολι βρίσκεται σε απόγνωση. Η Ντόρτμουντ με νίκη θα εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκρισή της στην φάση των «16» και δεν πρόκειται να χάσει την ευκαιρία!

Τέλος με την Β Βραζιλίας (35η αγωνιστική) και την αναμέτρηση Γκουαρανί – CRB. Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα απομένουν τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε και η Γκουαρανί θέλει πάση θυσία νίκη για να παραμείνει σε θέση ισχύος για την παραμονή. Η ομάδα του Μόζαρτ βρίσκεται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και η CRB είναι στο +10 και ουσιαστικά έχει σωθεί. Η Γκουαρανί βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα με τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς ενώ μετρά και πέντε σερί εντός έδρας νίκες! Η CRB έχει τρεις ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη στα 5 τελευταία εκτός έδρας ματς και δεν είναι ομάδα... εμπιστοσύνης. Υπέρ του άσσου συνηγορεί και η παράδοση. Η Γκουαρανί μετρά 7 σερί εντός έδρας νίκες επί της CRB από τις 15/04/2006 και μετά και τείνει να αποκτήσει πελατειακές σχέσεις μαζί της!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Χάλμσταντ – Έργκριτε 1

Ντόρτμουντ – Σεβίλλη 1

Γκουαρανί – CRB 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr