Ο Παίκτης

Αμβούργο, Λιλ και Βαγιεκάνο!

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 - 15:12

Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα της Παρασκευής και θα ψάξω την τύχη μου με το διπλό του Αμβούργου στην Β Γερμανίας, το διπλό της Λιλ στο Σαμπιονά και τον  άσσο της Ράγιο Βαγιεκάνο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν…

Αμβούργο, Λιλ και Βαγιεκάνο!

Αρχή με το τοπικό ντέρμπι στο Αμβούργο ανάμεσα στην Σαν Πάουλι και την ομώνυμη ομάδα και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες επεξηγήσεις για να δικαιολογήσω την προτίμησή μου στο διπλό. Η Σαν Πάουλι δεν έχει σταυρώσει νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια της από τις 21 Αυγούστου και μετά με τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες ενώ αντίθετα το Αμβούργο βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση με πέντε νίκες και μία ισοπαλία από τις 27/08 και μετά. Η ομάδα του Τιμ Βάλτερ έχει το απόλυτο 5Χ5 εκτός έδρας με 11-3 γκολ και εύκολα ή δύσκολα θα επεκτείνει το σερί της αυτό αφού υπερτερεί σε όλα.

Το παιχνίδι Στρασβούργο – Λιλ ανοίγει την αυλαία της 11ης αγωνιστικής στο Σαμπιονά και θα ρισκάρουμε στο διπλό της φιλοξενούμενης ομάδας για τους παρακάτω λόγους. Το Στρασβούργο απογοητεύει με μία μόλις νίκη, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες (10-14 γκολ) και μάλιστα δεν έχει σταυρώσει νίκη εντός έδρας με δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες. Στην αντίπερα όχθη η Λιλ έχει πολύ καλύτερη πορεία, την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε 1-0 τη Λανς και βρίσκεται στις παρυφές της πρώτη πεντάδας που οδηγεί σε έξοδο στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Η Λιλ έχει δύο νίκες και δύο ήττες στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας ματς και τρεις νίκες και δύο ήττες στα 5 τελευταία εντός και εκτός έδρας ματς. Πέρσι, Στρασβούργο – Λιλ 1-2 και Λιλ – Στρασβούργο 1-0. Γενικότερα η Λιλ συντηρεί εξαιρετική παράδοση στα εκτός έδρας παιχνίδια της με το Στρασβούργο και έχει σημειώσει τρεις σερί νίκες από την σεζόν 2019-20 και μετά.

Τέλος με την αναμέτρηση Ράγιο Βαγιεκάνο – Χετάφε για την 9η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Ράγιο είναι αξιόπιστη εντός έδρας με δύο νίκες και μία ήττα σε τρία ματς και αντίθετα η Χετάφε είναι αδύναμη εκτός έδρας με δύο ήττες σε τρία παιχνίδια. Η Βαγιεκάνο έχει δύο σερί νίκες στο «Βαγιέκας» και συγκεκριμένα νίκησε 2-1 την Βαλένθια και 2-1 την Έλτσε και στο περσινό αντίστοιχο ματς στις 18/09/2021 επικράτησε με σκορ 3-0 της Χετάφε. Η τελευταία έχει 10 ήττες, 4 ισοπαλίες και 1 μόλις νίκη στα 15 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της (από πέρσι) και δεν παρέχει καμία εμπιστοσύνη. Ο άσσος προσφέρεται σε τιμή 2,06 μέσο όρο στις κορυφαίες ξένες εταιρείες και αξίζει το σχετικό ρίσκο για την μαχητική ομάδα του Άντονι Ιραόλα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σαν Πάουλι – Αμβούργο 2

Στρασβούργο – Λιλ 2

Ράγιο Βαγιεκάνο – Χετάφε 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr