Ο Παίκτης

Ακλόνητα στάνταρ Γκενκ και Ατλέτικο Μαδρίτης!

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 - 14:55

Το πρόγραμμα της Τρίτης περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια από όλα τα σημεία του πλανήτη αλλά θα κρατήσω μικρό καλάθι και θα πορευτώ με δύο δυνατά στάνταρ και συγκεκριμένα με την εξαιρετικά φορμαρισμένη Γκενκ στο Βέλγιο και την ανεβασμένη Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ακλόνητα στάνταρ Γκενκ και Ατλέτικο Μαδρίτης!

Η Γκενκ υποδέχεται την Βέστερλο για την 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Βελγίου και φαντάζει κάτι παραπάνω από φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Οι Λίμπουρχερς πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού φέτος και εντυπωσιάζουν όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί. Μετά την (άδικη) ήττα της πρεμιέρας από την Κλαμπ Μπριζ, η ομάδα του Βούτερ Βράνκεν «τρέχει» ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί 11 αγώνων με 10 νίκες και 1 ισοπαλία και «αναρριχήθηκε» στην πρώτη θέση, μετρώντας συνάμα τις καλύτερες επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση (27-11 γκολ). Από την άλλη πλευρά η νεοφώτιστη Βέστερλο παλεύει όλα τα ματς φέτος και πραγματοποιεί μια ανταγωνιστική σεζόν τηρουμένων των αναλογιών, αλλά αυτή την φορά το έργο της θα είναι εξαιρετικά δύσκολο καθώς θα αντιμετωπίσει μια ανώτερη ομάδα που δείχνει ικανή για τον τίτλο. Σημειώστε ότι η Γκενκ διατηρεί εξαιρετική παράδοση και συγκεκριμένα μετρά τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες επί της Βέστερλο από τις 19/11/2011 και μετά!

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική μεσοβδόμαδα με τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής. Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την συμπολίτισσά της Ράγιο Βαγιεκάνο και εύκολα ή δύσκολά αναμένεται να πάρει τους βαθμούς της νίκης αφού είναι μια κλάση ανώτερη. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και συγκεκριμένα έχει σημειώσει τρεις σερί νίκες κόντρα σε Σεβίλλη (0-2), Χιρόνα (2-1) και Αθλέτικ Μπιλμπάο (0-1) και θέλει να προσθέσει ακόμη μία στο ενεργητικό της για να παραμείνει στην προνομιούχο πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Η Ράγιο Βαγιεκάνο είναι κλασική ομάδα έδρας και μακριά από το «Βαγιέκας» δεν παρέχει καμία εμπιστοσύνη. Η Ράγιο έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες εκτός έδρας και απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης θα περάσει δύσκολο βράδυ κάτι που αποτυπώνεται και στην παράδοση. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει σημειώσει εννέα σερί εντός έδρας νίκες (1 στο Κύπελλο) σε βάρος της Ράγιο Βαγιεκάνο από τις 2/11/2002 και μετά. Πέρσι Ατλέτικο Μαδρίτης – Ράγιο Βαγιεκάνο 2-0 και Ράγιο Βαγιεκάνο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γκενκ – Βέστερλο 1

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαγιεκάνο 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr