Ο Παίκτης

Δύο ισοπαλίες και η Πλίμουθ!

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 - 13:44

Δύσκολη υπόθεση η πρόβλεψη στο πρόγραμμα της Δευτέρας και θα ρισκάρω σε δύο ισοπαλίες και στην Πλίμουθ στην Λιγκ 1 Αγγλίας…

 

Δύο ισοπαλίες και η Πλίμουθ!

Αρχή με το καταληκτικό ματς για την δέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρας Τρίπολης όπου θα ρισκάρω στην ισοπαλία. Η ομάδα της Αρκαδίας έχει δύο νίκες και τέσσερις σερί ισοπαλίες στα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια της με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου νίκησε για τελευταία φορά τον Αστέρα στους «Ζωσιμάδες» στις 24/08/2014 με σκορ 3-1! Ο Αστέρας Τρίπολης έχει φέτος τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε εκτός έδρας ματς και μπορεί να σημειώσει μία ακόμη στο παιχνίδι της Δευτέρας!

Συνέχεια με Τουρκία και το παιχνίδι Σίβασπορ – Αντάλιασπορ για την 12η αγωνιστική όπου επίσης θα ρισκάρω στην ισοπαλία. Η Σίβασπορ έχει στα εντός έδρας παιχνίδια της φέτος μία νίκη, μία ήττα και τέσσερις ισοπαλίες. Στο περσινό αντίστοιχο ματς στις 16 Οκτωβρίου 2021 Σίβασπορ – Αντάλιασπορ 2-2 και πρόπερσι στις 14/12/2020 Σίβασπορ – Αντάλιασπορ 0-0!

Τέλος με τον άσσο της Πλίμουθ επί της Έξετερ σε ματς για την 17η αγωνιστική της Λιγκ 1 Αγγλίας. Η Πλίμουθ φιγουράρει στην κορυφή με 12 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες και εντός έδρας έχει το απόλυτο 8Χ8! Η Πλίμουθ παραμένει αήττητη στα 12 τελευταία ματς με 10 νίκες και 2 ισοπαλίες ενώ στον αντίποδα η Έξετερ έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 2 ήττες στα τελευταία 4 ματς. Η Πλίμουθ διατηρεί εξαιρετική παράδοση στα εντός έδρας παιχνίδια της με την Έξετερ και συγκεκριμένα μετρά 8 νίκες και 2 ήττες στα τελευταία 10 ματς από την σεζόν 1998-99 και μετά!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ

ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ Χ

ΠΛΙΜΟΥΘ - ΕΞΕΤΕΡ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr