Ο Παίκτης

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Λιλ!

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022 - 16:08

Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ έχουν καλή τύχη στο σημερινό κουπόνι ενώ από εκεί και πέρα θα ρισκάρω και στον άσσο της Λιλ στο Σαμπιονά!

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Λιλ!

Το “αιώνιο” ντέρμπι έχει την τιμητική του στο σημερινό πρόγραμμα και θα ρισκάρω στον άσσο του Παναθηναϊκού για τους παρακάτω λόγους. Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Δέκα νίκες σε ισάριθμα ματς και μέσα στο “Απόστολος Νικολαϊδης” έχει 6Χ6 με 9-1 γκολ. Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός δεν έχει βρει ακόμη τα… πατήματά του (6-2-2) και εκτός έδρας έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν συναντηθεί 211 φορές σε επίσημους αγώνες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και έχουν σημειώσει τα εξής αποτελέσματα. Ο Ολυμπιακός έχει 86 νίκες έναντι 53 του Παναθηναϊκού ενώ 72 ματς έληξαν ισόπαλα. Με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό έχουν σημειώσει: ο Ολυμπιακός έχει 30 νίκες, ο Παναθηναϊκός 31 νίκες ενώ 38 ματς έληξαν με ισοπαλία. Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έχουν δώσει 75 ματς με τα εξής αποτελέσματα: 21 νίκες ο Ολυμπιακός, 24 νίκες ο Παναθηναϊκός και 30 ισοπαλίες! Πέρσι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τέσσερις φορές, δύο στην κανονική περίοδο και δύο στα πλέι οφ και ο Παναθηναϊκός παρέμεινε αήττητος με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Συγκεκριμένα στις 3/10/21 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0, στις 16/01/22 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-0, στις 17/04/22 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-0 και τέλος στις 11/05/22 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-2. Το “τριφύλλι” με νίκη στο σημερινό ντέρμπι θα αφήσει τον Ολυμπιακό 13 βαθμούς πίσω του και με την δύναμη της έδρας μπορεί να τα καταφέρει. Προτείνω 1 και Under!

Συνέχεια με το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι η μοναδική που μπορεί να απειλήσει τον Παναθηναϊκό στην μάχη του τίτλου. Οι “κιτρινόμαυροι” παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και διαθέτουν πολύ καλούς παίκτες και στις τρεις γραμμές τους. Η ΑΕΚ μετρά επτά σερί νίκες (1 στο Κύπελλο) και εκτός έδρας έχει 4 νίκες και 1 ήττα σε 5 ματς με 10-2 γκολ. Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει νίκη στα τελευταία του τέσσερα ματς με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Σημειώστε ότι η ΑΕΚ διατηρεί πολύ καλή παράδοση και συγκεκριμένα έχει σημειώσει 8 νίκες και 2 ισοπαλίες, ανεξαρτήτως έδρας, από τις 11 Φεβρουαρίου 2018 και μετά! Το διπλό θα επιβεβαιωθεί εύκολα ή δύσκολα.

Τέλος με Σαμπιονά και το ντέρμπι Λιλ – Ρεν όπου θα επιλέξω το σημείο του άσσου. Η Λιλ έχει 3 νίκες στα τελευταία 4 ματς και δεν έχει περιθώριο αποτυχίας αν θέλει να έχει αξιώσεις για κάτι καλό στην φετινή σεζόν. Η Ρεν έχει 7 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 9 τελευταία της ματς και δείχνει σε φοβερή φόρμα αλλά απέναντι στην Λιλ παραδοσιακά δυσκολεύεται και τα τρία τελευταία χρόνια δεν την έχει νικήσει, εντός και εκτός έδρας, με τρεις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες. Όσον αφορά τα παιχνίδια τους στο “Μετροπόλ”, η Λίλ μετρά 2 νίκες και 2 ισοπαλίες από την σεζόν 2018-19 και μετά. Θα ρισκάρω στον άσσο της ομάδας του Πάολο Φονσέκα!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (1 και Under)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ (2)

ΛΙΛ - ΡΕΝ (1)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.