Ο Παίκτης

Τρία διπλά για… ταμείο!

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022 - 14:26

Αγώνες κάθε λογής και για όλα τα γούστα στο πρόγραμμα της Τρίτης και έχω ξεχωρίσει το διπλό της Ντόρτμουντ στην Μπουντεσλίγκα, το διπλό της Μίντλεσμπρο στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και το διπλό της Μίλαν στο Καμπιονάτο…

Τρία διπλά για… ταμείο!

Εμβόλιμη αγωνιστική (14η) στην Μπουντεσλίγκα και θα ρισκάρω στο διπλό της Ντόρτμουντ επί της Βόλφσμπουργκ. Η τελευταία βρίσκεται σε φόρμα με τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στα έξι προηγούμενα παιχνίδια της αλλά παρόλα αυτά είναι υποδεέστερη της Ντόρτμουντ. Η ομάδα της Βεστφαλίας μετρά τρεις κολλητές νίκες κόντρα σε Στουτγάρδη (5-0), Άϊντραχτ Φρανκφούρτης (1-2) και Μπόχουμ (3-0) και βρίσκεται σε απόσταση… βολής από την κορυφή. Αξίζει να σημειώσω ότι η Ντόρτμουντ έχει… πελατειακές σχέσεις με την Βόλφσμπουργκ και συγκεκριμένα έχει φοβερή παράδοση με 13 νίκες και 1 ισοπαλία στα 14 τελευταία ματς στην Μπουνεσλίγκα, εντός και εκτός έδρας από τις 19 Αυγούστου 2017 και μετά!

Στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας θα διεξαχθεί η 9η αγωνιστική (είχε αναβληθεί) και θα επιλέξω το διπλό της Μίντλεσμπρο επί της Μπλάκπουλ με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Μπλάκπουλ έχει δύο σερί ήττες με το ίδιο σκορ 1-0 στα ματς με Γουέστ Μπρομ (εκτός) και Λούτον (εντός) ενώ η Μίντλεσμπρο έχει δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα στα 5 τελευταία της ματς και δύο νίκες στα τρία πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς. Η Μπλάκπουλ έχει πολλές απουσίες λόγω επιδημίας γρίπης και δεν συμπληρώνει ούτε 16άδα. Υπέρ του διπλού συνηγορεί και η παράδοση που θέλει την Μπόρο να έχει τρεις σερί νίκες μέσα στο «Μπλούμφιλντ Ρόουντ»!

Τέλος με το διπλό της Μίλαν στην Κρεμόνα επί της τοπικής ομάδας για την 14η αγωνιστική στο Καμπιονάτο. Η Μίλαν είναι μια κλάση ανώτερη και βρίσκεται σε φόρμα με 5 νίκες και 1 ήττα στα έξι τελευταία της ματς. Η Κρεμονέζε δεν έχει σημειώσει ακόμη νίκη (0-6-7) και είναι ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες. Το διπλό θα περάσει εύκολα ή δύσκολα!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ 2

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ – ΜΙΛΑΝ 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr