Ο Παίκτης

ΠΑΟΚ και Λάτσιο!

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 - 13:24

Ο ΠΑΟΚ στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ και η Λάτσιο στο Καμπιονάτο είναι ακλόνητα φαβορί για νίκες κόντρα σε Ιωνικό και Μόντζα αντίστοιχα…

 

ΠΑΟΚ και Λάτσιο!

Εμβόλιμη αγωνιστική (12η) στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ και ο ΠΑΟΚ καλείται να περάσει με νίκη το εμπόδιο του Ιωνικού. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προέρχεται από καλή εμφάνιση και δίκαιη νίκη 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα το περασμένο Σάββατο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει περιθώριο ήττας αφού βρίσκεται ήδη στο -15 από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο ΠΑΟΚ έχει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα φέτος σε πέντε εκτός έδρας ματς ενώ στα δύο πιο πρόσφατα νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό στο Νέο Φάληρο και ηττήθηκε 2-0 από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Ιωνικός στην επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες. Η ομάδα της Νίκαιας πέτυχε την πρώτη της νίκη το περασμένο Σάββατο στο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ και με σκορ 2-0 και έβαλε τέλος σε αρνητικό σερί δέκα αγώνων με τέσσερις ήττες και έξι ισοπαλίες. Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες δέκα φορές στο πρωτάθλημα από την σεζόν 2003-04 και μετά, ανεξαρτήτως έδρας, με τον ΠΑΟΚ να κυριαρχεί με έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία μόλις ήττα!

Στο Καμπιονάτο η δράση συνεχίζεται μεσοβδόμαδα με τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής και η Λάτσιο φαντάζει ως ακλόνητο φαβορί για νίκη απέναντι στην Μόντζα. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έχει φοβερή ψυχολογία μετά τη νίκη της με σκορ 1-0 επί της Ρόμα στο ντέρμπι της «αιώνιας πόλης» την περασμένη Κυριακή, νίκη που την ανέβασε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Η Λάτσιο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα τελευταία της οκτώ ματς από τις 11 Σεπτεμβρίου και μετά ενώ στην αντίπερα όχθη η Μόντζα έχει σημειώσει μία νίκη και τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Η νεοφώτιστη ομάδα χάνει μεγάλο μέρος της δυναμική της εκτός έδρας με μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες και υπό αυτές τις συνθήκες ο άσσος έχει καλή τύχη.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ιωνικός – ΠΑΟΚ 2
Λάτσιο – Μόντζα 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.