Ο Παίκτης

Χέρενφεν, Νόρτζελαντ και Μίλαν!

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 - 14:35

Πολλές οι επιλογές στο σημερινό πρόγραμμα και έχω ξεχωρίσει μια τριάδα με τη Χέρενφεν, την Νόρτζελαντ και την Μίλαν...

Χέρενφεν, Νόρτζελαντ και Μίλαν!

Η Χέρενφεν δίνει το τελευταίο της ματς στο 2022 για την 14η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α Ολλανδίας κόντρα στην προτελευταία της βαθμολογίας Καμπούρ και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση η προτίμησή μας στο σημείο του άσσου. Η Χέρενφεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση με δύο νίκες και μία ήττα στα τρία τελευταία της ματς ενώ στην αντίπερα όχθη η Καμπούρ απογοητεύει και έχει επτά ήττες, μία ισοπαλία και μία μόλις νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια της. Η Καμπούρ προέρχεται από τρεις σερί εντός έδρας ήττες χωρίς να έχει σημειώσει γκολ κόντρα σε Φίτεσε (0-3), Τβέντε (0-1) και Ναϊμέγκεν (0-1) και δεν παρέχει καμία εμπιστοσύνη. Η Χέρενφεν θέλει να αποχαιρετήσει το 2022 και το κοινό της με μία ευρεία νίκη και μπορεί να τα καταφέρει αφού είναι ανώτερη σε όλα και έχει υπέρ της και την παράδοση. Η Χέρενφεν μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της με την Καμπούρ, εντός και εκτός έδρας, από την 1η Νοεμβρίου 2015 και μετά.

Η Νόρτζελαντ την Πέμπτη το βράδυ αντιμετώπισε την Άαρχους σε νοκ άουτ ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Δανίας ενώ η Άαλμποργκ νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Μίντελφαρτ εκτός έδρας την περασμένη Τετάρτη στην ίδια διοργάνωση. Η Νόρτζελαντ είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη κόντρα στην Άαλμποργκ για την 17η αγωνιστική της Α Δανίας, της τελευταίας για το 2022 αφού είναι ανώτερη σε όλα. Η Νόρτζελαντ παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία της παιχνίδια με τρεις νίκες και άλλες ισοπαλίες ενώ μέσα στο Φάρουμ είναι πολύ δυνατή με πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Η Άαλμποργκ εκτός έδρας είναι αδύναμη με δύο νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες και στα τρία τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει ισάριθμες ήττες από Βίμποργκ (1-3), Μπρόντμπι (3-2) και Σίλκεμποργκ (1-2).

Η Μίλαν δίνει το τελευταίο της ματς στο Καμπιονάτο (15η αγωνιστική) πριν την έναρξη του Μουντιάλ στο Κατάρ και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Μίλαν έχει σημειώσει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα τελευταία επτά παιχνίδια της και μέσα στιο «Σαν Σίρο» είναι πανίσχυρη με έξι νίκες και μία ήττα σε επτά ματς (18-8 γκολ). Η Φιορεντίνα δεν είναι αξιόπιστη μακριά από το «Αρτέμιο Φράνκι» και απέναντι στην Μίλαν έχει άσχημες αναμνήσεις. Συγκεκριμένα η Μίλαν μετρά πέντε νίκες και δύο ήττες στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια της με την ομάδα της Φλωρεντίας από τις 17/01/2016 και μετά. Η Μίλαν νίκησε 2-0 την Φιορεντίνα πρόπερσι και την νίκησε και πάλι με σκορ 1-0 πέρσι.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Χέρενφεν – Καμπούρ 1

Νόρτζελαντ – Άαλμποργκ 1

Μίλαν – Φιορεντίνα 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr