Ο Παίκτης

Ρίσκο με Πόρτσμουθ και Γρανάδα!

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 - 17:27

Εν αναμονή της έναρξης του 22ου Μουντιάλ στα γήπεδα του Κατάρ την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει μόλις 19 παιχνίδια διαθέσιμα για στοίχημα και θα ρισκάρω στον άσσο της Πόρτσμουθ και στον άσσο της Γρανάδας….

Ρίσκο με Πόρτσμουθ και Γρανάδα!

Το ντέρμπι Πόρτσμουθ – Ντέρμπι ανοίγει την αυλαία της 19ης αγωνιστικής στην Λιγκ1 Αγγλίας και θα ρισκάρω στον άσσο της ομάδας του Ντάνι Κόουλεϊ για τους παρακάτω λόγους. Η Πόρτσμουθ παραμένει αήττητη στα 5 τελευταία της παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Αγγλίας με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες ενώ η Ντέρμπι έχει 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες στα 9 πιο πρόσφατα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Η Πόρτσμουθ παραμένει αήττητη στο «Φράτον Παρκ» με 3 νίκες και 5 ισοπαλίες ενώ η Ντέρμπι έχει ισορροπία εκτός έδρας με 3 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και ήττες. Η Πόρτσμουθ μετρά 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια της με την Ντέρμπι. To παιχνίδι είναι εξαιρετικά κρίσιμο και για τις δύο ομάδες που διεκδικούν την θέση τους στα πλέι οφ για την άνοδο αλλά παρόλα αυτά θα ρισκάρω στον άσσο της Πόρτσμουθ!

Δεύτερη και τελευταία επιλογή ο άσσος της Γρανάδα επί της Αλμπαθέτε στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 16ης αγωνιστικής στην Β Ισπανίας. Οι δύο ομάδες έχουν παρόμοια πορεία και τους ίδιους βαθμούς και βρίσκονται στις παρυφές της πρώτης εξάδας που οδηγεί στα πλέι οφ για την άνοδο. Η Γρανάδα είναι άτρωτη εντός έδρας με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες 13-1 γκολ ενώ έχει 1 νίκη και 2 ισοπαλίες στα 3 τελευταία εντός έδρας ματς με την Αλμπαθέτε από την σεζόν 2010-11 και μετά!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΝΤΕΡΜΠΙ 1

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr