Ο Παίκτης

Τα… ρέστα τους Αργεντινή και Γερμανία!

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 - 16:01

Οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ του Κατάρ μονοπωλούν το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο νέο κουπόνι του ΟΠΑΠ και θα καταπιαστώ και με τα 12 παιχνίδια του τριημέρου 26-28 Νοεμβρίου!

Τα… ρέστα τους Αργεντινή και Γερμανία!

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν 4 παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής στον 3ο και στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης. Στο ματς Πολωνία – Σαουδική Αραβία θα ρισκάρω στην ισοπαλία. Η Πολωνία δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο κόντρα στο Μεξιό ενώ αντίθετα η Σαουδική Αραβία σημείωσε την μεγαλύτερη έκπληξη του Μουντιάλ καθώς νίκησε 2-1 την Αργεντινή. Η ομάδα της Ασίας θα διεκδικήσει με πολλές αξιώσεις την πρόκρισή της στην φάση των «16» και εκτιμώ ότι μπορεί να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από την Πολωνία που στηρίζεται αποκλειστικά στα… κέφια του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Στο άλλο ματς του ομίλου, στο λάτιν ντέρμπι Αργεντινή - Μεξικό τα πράγματα είναι απλά. Η Αργεντινή μετά το κάζο της πρεμιέρας δεν έχει περιθώριο αποτυχίας και θα παίξει τα… ρέστα της για τη νίκη που θα την διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης. Ο Μέσι θα το πάρει πάνω του και εκτιμώ ότι θα σκοράρει.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Πολωνία – Σαουδική Αραβία Χ

Αργεντινή – Μεξικό 1 και να σκοράρει ο Λιονέλ Μέσι

Στον 4ο όμιλο θα διεξαχθούν τα παιχνίδι Τυνησία – Αυστραλία και Γαλλία – Δανία. Η Τυνησία άφησε εξαιρετικής εντυπώσεις στο παιχνίδι με την Δανία και το 0-0 την αδικεί αφού είχε καλύτερες ευκαιρίες και γενικότερα καλύτερη απόδοση. Η Αυστραλία ηττήθηκε 4-1 από την Γαλλία και έδειξε μεγάλες αδυναμίες και στις τρεις γραμμές της. Θα ρισκάρω στον άσσο. Στο άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα σε Γαλλία και Δανία θα επιλέξω τη νίκη των «τρικολόρ» και να σκοράρει ο Κιλιάν Εμπαμπέ. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια έδειξε χαρακτήρα στο ματς με την Αυστραλία και παράλληλα έδειξε να μην επηρεάζεται από τις απουσίες των Μπενζεμά, Καντε, Κιμπεμπέ, Ενκουκού ενώ έχασε και τον Ερναντέζ. Η Δανία είναι μαχητική ομάδα αλλά δεν δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα και δύσκολα θα αποφύγει την ήττα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Τυνησία – Αυστραλία 1

Γαλλία – Δανία 1

Την Κυριακή θα γίνουν τα παιχνίδια των ομίλων 5 και 6. Στον 5ο όμιλο η Ιαπωνία αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα και με νίκη θα βρεθεί αγκαλιά με την πρόκρισή της στην φάση των «16». Η ομάδα της Ασίας νίκησε 2-1 την Γερμανία στην πρεμιέρα ενώ η Κόστα Ρίκα γνώρισε την πιο βαριά ήττα της ιστορίας με το 7-0 από την Ισπανια. Η Κόστα Ρίκα έχει καταρρακωμένο ηθικό και θα ρισκάρω στη νίκη της Ιαπωνίας. Στο μεγάλο ντέρμπι Ισπανία – Γερμανία θα τολμήσω στο διπλό των «πάντσερ». Η Γερμανία δεν έχει περιθώριο αποτυχίας αφού με ήττα κινδυνεύει με πρόωρο αποκλεισμό και θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Η Ισπανία μπορεί να διέλυσε με σκορ 7-0 την Κόστα Ρίκα αλλά οι πραγματικές της δυνατότητες θα φανούν στο παιχνίδι με την Γερμανία. Η τελευταία έχει πιο… βαριά φανέλα και μπορεί να πάρει τη νίκη.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ιαπωνία – Κόστα Ρίκα 1

Ισπανία – Γερμανία 2

Στον 6ο όμιλο τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Το Βέλγιο αντιμετωπίζει το Μαρόκο και θα πάρει τη νίκη εύκολα ή δύσκολα αφού είναι ανώτερο σε όλα ενώ στο παιχνίδι Κροατία – Καναδάς θα ρισκάρω στην ισοπαλία. Η Κροατία είναι «γερασμένη» ομάδα και ο Καναδάς έδειξε πολύ καλά στοιχεία κόντρα στο Βέλγιο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Βέλγιο – Μαρόκο 1

Κροατία – Καναδάς Χ

Τέλος την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν τα ματς της 2ης αγωνιστικής στους ομίλους 7 και 8. Στον 7ο όμιλο η Σερβία αντιμετωπίζει το Καμερούν και εύκολα ή δύσκολα θα βρει τον τρόπο να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Οι Σέρβοι υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα της Βραζιλίας στην πρεμιέρα (ήττα 2-0) αλλά το Καμερούν είναι διαφορετικό μέγεθος και μπορούν να πάρουν τη νίκη. Το Καμερούν ηττήθηκε 1-0 από την Ελβετία και έδειξε μεγάλες αδυναμίες. Στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου ανάμεσα σε Βραζιλία και Ελβετία θα παίξω τη νίκη της «σελεσάο» και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες επεξηγήσεις για την επιλογή μου. Η Βραζιλία νίκησε 2-0 την Σερβία αντί για 5-0 στην πρεμιέρα και δικαιολόγησε τον χαρακτήρα του φαβορί για την κατάκτηση της κούπας. Επίσης θα παίξω και να σκοράρει ο Ριτσάρλισον.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Καμερούν – Σερβία 2

Βραζιλία – Ελβετία 1 και να σκοράρει ο Ριτσάρλισον.

Τέλος στον 8ο όμιλο θα ρισκάρω στον άσσο της Νοτίου Κορέας επί της Γκάνας και στον άσσο της Πορτογαλίας επί της Ουρουγουάης. Η Νότιος Κορέα έδειξε πολύ καλά στοιχεία κόντρα στην Ουρουγουάη και το 0-0 την αδικεί ενώ η Γκάνα ηττήθηκε 3-2 από την Πορτογαλία και έδειξε ότι έχει μεγάλα προβλήματα στην άμυνα. Στο ντέρμπι Πορτογαλία – Ουρουγουάη ο άσσος έχει πρώτη τύχη. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος σφύζει από ποιότητα και ταλέντο ενώ ο ξεκούραστος (έχει παίξει σε ελάχιστα παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ φέτος) Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η Ουρουγουάη θυμίζει ομάδα… συνταξιούχων με τους 35ρηδες Σουάρες, Καβάνι, Γοδίν κλπ. και εκτιμώ ότι θα αποκλειστεί πρόωρα από την διοργάνωση!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Νότιος Κορέα – Γκάνα 1

Πορτογαλία – Ουρουγουάη 1 και να σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr