Ο Παίκτης

Τελευταία και τυχερή!

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022 - 14:05

Τελευταία ημέρα του χρόνου με την ελπίδα ότι θα είναι και τυχερή. Η Πρέμιερ Λιγκ και η Πριμέρα Ντιβιζιόν βρίσκονται στο προσκήνιο και έχω ξεχωρίζει αρκετά σημεία που έχουν καλή τύχη...

Τελευταία και τυχερή!

Η Αγγλία έχει για μία ακόμη φορά την τιμητική της στο κουπόνι για το τετραήμερο 30 Δεκεμβρίου 2022 – 2 Ιανουαρίου 2023 ενώ στην Σκωτία δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι της Γλασκόβης, Ρέϊντζερς – Σέλτικ.

Στο Σαμπιονά ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής Λανς – Παρί Σεν Ζερμέν και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν το παραδοσιακό ντέρμπι Βιγιαρεάλ – Βαλένθια. Συνολικά διαθέσιμοι για στοίχημα είναι 200 αγώνες και πάμε στα προγνωστικά μας.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και θα ξεκινήσω με Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Οι "μπέμπηδες" είναι ανώτεροι από την Γουλβς και αν θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ η νίκη στο "Μολινό" είναι επιτακτική ανάγκη.

Στη συνέχεια θα τολμήσω στην Μπόρνμουθ , η οποία φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλλας. Η ομάδα του Γκάρι Ο' Νιλ θέλει να κλείσει το 2022 με θετικό τρόπο και η Κρίσταλ Πάλλας είναι αντίπαλο στα ίδια... κυβικά. Ο άσσος προσφέρεται σε πολύ υψηλή απόδοση και αν μη τι άλλο αξίζει το ρίσκο.

Στην Ισπανία θα ρισκάρω στους άσσους των Βιγιαρεάλ και Σοσιεδάδ κόντρα σε Βαλένθια και Οσασούνα αντίστοιχα. Η Βιγιαρεάλ είναι αξιόπιστη στο "Μαδριγάλ" και διατηρεί πολύ καλή παράδοση ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για την Σοσιεδάδ. Η ομάδα από το Σαν Σεμπαστιάν επιδιώκει τη νίκη που θα την διατηρήσει σε τροχιά τετράδας και εύκολα ή δύσκολα αναμένω να τα καταφέρει

Τέλος με το διπλό της Άρσεναλ επί της Μπράϊτον. Οι "κανονιέρηδες" σφίζουν από ταλέντο, παίζουν φουλ επίθεση και στην καλή τους ημέρα μπορούν να διαλύσουν οποιονδήποτε αντίπαλο. Καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΤΑΣΗ!

Γουλβς – Μαν. Γιουνάϊτεντ 2

Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας 1

Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 1

Σοσιεδάδ – Οσασούνα 1

Μπράιτον – Άρσεναλ 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr