Ο Παίκτης

Άρης και Σεβίλλη!

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023 - 13:09

Ο Άρης στην Σούπερ Λιγκ και η Σεβίλλη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι ακλόνητα φαβορί για νίκες κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Χετάφε αντίστοιχα…

Άρης και Σεβίλλη!

Ο Άρης υποδέχεται τον Αστέρ Τρίπολης στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και η νίκη αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ για τον Άλαν Πάρντιου και τους παίκτες του. Ο Άρης ηττήθηκε 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την περασμένη Τετάρτη και έπεσε στην 6η θέση της βαθμολογίας ενώ ο Αστέρας νίκησε 3-0 την Λαμία στην Τρίπολη. Ο Άρης είναι πολύ δυνατός εντός έδρας με 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα ενώ ο Αστέρας δεν έχει σταυρώσει νίκη μακριά από την Τρίπολη με 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στις 11/09/2022 Αστέρας Τρίπολης – Άρης 0-2. Πέρσι Άρης – Αστέρας Τρίπολης 1-0 στις 5/12/21. Γενικότερα ο Άρης συντηρεί πολύ καλή παράδοση στα εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και συγκεκριμένα έχει σημειώσει 6 σερί νίκες (1 στο Κύπελλο) από τις 30/09/2018 και μετά. Λόγω έδρας και παράδοσης ο άσσος έχει πρώτη τύχη!

Η Σεβίλλη φιλοξενεί στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» την Χετάφε για την 16η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν και η νίκη αποτελεί αυτοσκοπό για τον Αργεντινό τεχνικό Χόρχε Σαμπάολι και τους παίκτες του. Η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν έχει κανένα περιθώριο αποτυχίας αφού βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού με δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και επτά ήττες. Η Χετάφε από την άλλη πλευρά είναι στην 14η θέση με τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες και είναι ανταγωνιστική αλλά κόντρα στην Σεβίλλη θα περάσει δύσκολο βράδυ σύμφωνα με την παράδοση. Βλέπετε, η Σεβίλλη έχει σημειώσει έξι σερί νίκες, εντός και εκτός έδρας επί της Χετάφε στο πρωτάθλημα της Α Ισπανίας από τις 27 Οκτωβρίου 2019 και μετά με συνολικό σκορ 11-0, δηλαδή δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ. Έδρα, κίνητρο και παράδοση μας οδηγούν στον άσσο. Σημειώστε ότι η Χετάφε την περασμένη Τρίτη 3 Ιανουαρίου ηττήθηκε 3-2 από την Λεβάντε εκτός έδρας και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου Ισπανίας ενώ η Σεβίλλη διέλυσε 5-0 εκτός έδρας την Λινάρες και προκρίθηκε στην επόμενη φάση!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 1

Σεβίλλη – Χετάφε 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.