Ο Παίκτης

Τριάδα με... υποσχέσεις!

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 - 14:07

Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα της Κυριακής και έχω ξεχωρίσει μια τριάδα με τον Παναθηναϊκό, την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Παρί Σεν Ζερμέν!

Τριάδα με... υποσχέσεις!

Ο Παναθηναϊκός έχει εκτός έδρας αποστολή, στους «Ζωσιμάδες» με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και θέλει πάση θυσία επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα του με 1-0 από την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής. Οι «πράσινοι» διαγράφουν την καλύτερη πορεία των τελευταία 25 χρόνων και με απολογισμό 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα οδηγούν την κούρσα στην βαθμολογίας με απόσταση 4 βαθμών από την 2η ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός είναι… υποψιασμένος για το παιχνίδι στην Ήπειρο αφού στις 3 Ιανουαρίου ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 2-1 την ΑΕΚ. Ο Γιοβάνοβιτς ζήτησε από τους παίκτες του να είναι προσεχτικοί. Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» την περασμένη Τετάρτη και με συνολικό σκορ 5-0 προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «πράσινοι» έχουν σημειώσει 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα εκτός έδρας φέτος. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στις 17 Σεπτεμβρίου 2022 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0! Σημειώστε ότι το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δοκιμάζεται εκτός έδρας με την Αλμερία για την 17η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν και η νίκη αποτελεί αυτοσκοπό για τον Ντιέγκο Σιμεόνε και τους παίκτες του. Η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται εκτός της πρώτης τετράδας που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν έχει κανένα περιθώριο αποτυχίας. Η Αλμερία με 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 9 ήττες δίνει μάχη για να παραμείνει στα… μεγάλα σαλόνια της Ισπανίας αλλά απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης θα περάσει δύσκολο απόγευμα. Η Αλμερία ηττήθηκε 2-0 εντός έδρας από την Ρεάλ Σοσιεδάδ την προηγούμενη αγωνιστική ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης επίσης ηττήθηκε με σκορ 1-0 εντός έδρας από την Μπαρτσελόνα. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά στο «Μεντιτερανέο» στις 24/09/2014 και η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με σκορ 1-0. Οι «ροχιμπλάνκος» παραχώρησαν δανεικό στην Τσέλσι τον Πορτογάλο επιθετικό Ζοάο Φέλιξ αλλά το ρόστερ τους έχει πολλές λύσεις με τους Αλβάρο Μοράτο (6 γκολ), Αντουάν Γκριεζμάν (5 γκολ και 6 ασίστ), Άνχελ Κορέα (3 γκολ) και εύκολα ή δύσκολα θα βρουν τον τρόπο να φθάσουν στη νίκη.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει την Ρεν στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Σαμπιονά και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη. Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ νίκησε 2-0 την Ανζέ την περασμένη Τετάρτη με τον Λιονέλ Μέσι να σημειώνει το δεύτερο γκολ της ομάδας στο 74ο λεπτό. Μέσι και Νεϊμάρ συνεργάστηκαν άψογα και οδήγησαν τους Παριζιάνους στην 15η νίκη τους σε 18 ματς. Η Παρί αναμένεται να έχει στην διάθεσή της και τον Κιλιάν Εμπαμπέ, ο οποίος είχε άδεια για να ξεκουραστεί. Η Ρεν είναι στην 4η θέση και εντός έδρας είναι πανίσχυρη (8-0-1) αλλά εσχάτως δεν πατά καλά στα πόδια της. Η Ρεν έχει δύο ήττες (από την Ρεμς με σκορ 3-1 και από την Κλερμόν με σκορ 2-1) και μία νίκη (2-1 τη Νις) στα τρία τελευταία της ματς και δεν είναι σε καλή φόρμα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 2

Αλμερία – Ατλέτικο Μαδρίτης 2

Ρεν – Παρί Σεν Ζερμέν 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.