Ο Παίκτης

Λειψία, Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Στόκπορτ!

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 - 15:26

Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα της Τρίτης και έχω ξεχωρίσει μια τριάδα με την Λειψία, την Σέφιλντ Γουένσντεϊ και την Στόκπορτ…

Λειψία, Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Στόκπορτ!

Το παιχνίδι Σάλκε – Λειψία ανοίγει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής, της τελευταίας του πρώτου γύρου στην Μπουντεσλίγκα. Η Λειψία είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη αφού έχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας από την Σάλκε. Η τελευταία βρίσκεται καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας με δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και έντεκα ήττες (13-35 γκολ) και το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε με σκορ 3-0 από την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης. Η Σάλκε έχει εννέα ήττες και μία μόλις νίκη στα 10 τελευταία της παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα και βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση ενώ στον αντίποδα η Λειψία παραμένει αήττητη στα τελευταία εννέα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η Λειψία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 κόντρα στην πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου την περασμένη Παρασκευή και έδειξε σε καλή κατάσταση. Η Λειψία βρίσκεται στην 5η θέση, ένα μόλις βαθμό πίσω από την 2η θέση (ισοβαθμούν Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, Ουνιόν Βερολίνου και Φράϊμπουργκ) και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν έχει περιθώριο αποτυχίας. Υπέρ του διπλού και η παράδοση. Η Λειψία έχει σημειώσει τρεις σερί νίκες μέσα στο γήπεδο της Σάλκε, την σεζόν 2018-19 με σκορ 1-0, την σεζόν 2019-20 με σκορ 5-0 και την σεζόν 2020-21 με σκορ 3-0!

Παιχνίδι για την 26η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Λιγκ 1 Αγγλίας είναι αυτό της Τσέλτεναμ με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ και το διπλό έχει πρώτη τύχη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Τσέλτσεναμ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και έχει έξι ήττες και μία νίκη στα τελευταία της επτά ματς από τις 10 Δεκεμβρίου 2022 και μετά. Από την άλλη πλευρά η Σέφιλντ Γουένσντεϊ βρίσκεται σε φοβερή φόρμα. Οι «κουκουβάγιες» παραμένουν αήττητες στα 15 τελευταία τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα από τις 8 Οκτωβρίου και μετά και συγκεκριμένα έχουν σημειώσει 10 νίκες και 5 ισοπαλίες και διεκδικούν με πολλές αξιώσεις την απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία της ματς με την Τσέλεναμ από τις 30/10/21 και μετά. Στο ματς του πρώτου γύρου στις 8/10/22 Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Τσέλτεναμ 3-0!

Η Στόκπορτ αντιμετωπίζει στο «Εντγκελέι Παρκ» την Μπράντφορντ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Λιγκ 2 Αγγλίας και έχει καλές πιθανότητες για νίκη αν λάβουμε υπόψη τα παρακάτω δεδομένα. Η Στόκπορτ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με τέσσερις νίκες και μία μόλις ήττα στα τελευταία της πέντε ματς από τις 3/12/22 και μετά ενώ από την άλλη πλευρά η Μπράντφορντ έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα επτά πιο πρόσφατα ματς από τις 19 Νοεμβρίου 2022 και μετά. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στις 8/10/22 Μπράντφορντ – Στόκπορτ 0-1. Η Στόκπορτ μετρά τέσσερις νίκες και μία ήττα στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια της ενώ η Μπράντφορντ έχει μία ισοπαλία και δύο ήττες στα τρία προηγούμενα εκτός έδρας ματς. Λόγω έδρας και φόρμας ο άσσος έχει καλή τύχη!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σάλκε – Λειψία 2

Τσέλτεναμ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 2

Στόκπορτ – Μπράντφορντ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr