Ο Παίκτης

Παναθηναϊκός και Βιγιαρεάλ!

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 - 13:37

Αρκετές οι επιλογές στο πρόγραμμα της Δευτέρας και έχω ξεχωρίσει το διπλό του Παναθηναϊκού στην Σούπερ Λιγκ και τον άσσο της Βιγιαρεάλ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν…

Παναθηναϊκός και Βιγιαρεάλ!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αστέρα και η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του. Ο Παναθηναϊκός μετά την εντός έδρας ήττα του από τον ΠΑΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια για άλλη αποτυχία αφού η ΑΕΚ πλησίασε σε απόσταση αναπνοής. Οι «πράσινοι» μετρούν επτά νίκες, μία ισοπαλία και μία μόλις ήττα σε 9 εκτός έδρας ματς φέτος και ο Αστέρας Τρίπολης δεν είναι αποτελεσματικός την φετινή σεζόν με μόλις 3 νίκες σε σύνολο 19 αγώνων. Ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε με τον Αργεντινό επιθετικό Ντανιέλ Μαντσίνι, παίκτης που αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις. Με Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Ιωαννίδη και «σία», έχει πολλές λύσεις και εύκολα ή δύσκολα θα βρει τον τρόπο για να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στις 9 Οκτωβρίου 2022 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-0 με γκολ του Αϊτόρ στο 80΄(πέναλτι). Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε με σκορ 3-0 από τον Άρη στις 8 Ιανουαρίου, στις 15 Ιανουαρίου αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 εντός έδρας με τον Λεβαδειακό και τέλος στις 21 Ιανουαρίου ηττήθηκε 1-0 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Από την σεζόν 2007-08 και μετά οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 37 φορές σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, εντός και εκτός έδρας και ο Παναθηναϊκός κυριαρχεί με 15 νίκες έναντι 6 του Αστέρα Τρίπολης ενώ 16 ματς έληξαν με ισοπαλία. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (1-1 και αποκλεισκός) αλλά πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα!

Με το παιχνίδι Βιγιαρεάλ – Βαγιεκάνο στο «Μαδριγάλ» θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου η αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με την Ράγιο Βαγιεκάνο και ο άσσος έχει πρώτη τύχη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Βιγιαρεάλ είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης και θα τα δώσει όλα για την έξοδό της στο χρυσοφόρο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Βιγιαρεάλ του Κίκε Σετιέν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα τελευταία της οκτώ ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ισπανίας ενώ μέσα στο «σπίτι» της είναι πανίσχυρη με έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία μόλις ήττα. Η Ράγιο Βαγιεκάνο είναι στην 9η θέση αλλά το τελευταίο διάστημα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Η ομάδα του Άντονι Ιραόλα έχει τρεις ήττες (1 στο Κύπελλο) και μία νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της με πιο πρόσφατη αυτή από την Σοσιεδάδ με σκορ 2-0 εντός έδρας στις 21 Ιανουαρίου. Η Βιγιαρεάλ διατηρεί εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Βαγιεκάνο με 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 19 ματς εντός και εκτός έδρας σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις από την σεζόν 2000-01 και μετά. Πέρσι Βιγιαρεάλ – Βαγιεκάνο 2-0 και Βαγιεκάνο – Βιγιαρεάλ 1-5!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 2

Βιγιαρεάλ – Βαγιεκάνο 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.