Ο Παίκτης

Σημεία με λογική!

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 - 12:46

Καλό μήνα και καλή τύχη. Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα της Τετάρτης και υπάρχουν παιχνίδια κάθε λογής και για όλα τα… γούστα. Η Λανς στο Σαμπιονά, η Τραμπζονσπόρ στην Τουρκία και η Μπαρτσελόνα στην Α Ισπανίας είναι σημεία που έχουν μεγάλη τύχη…

Σημεία με λογική!

Στην Α Γαλλίας η δράση συνεχίζεται με τα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής και θα ρισκάρω στον άσσο της Λανς επί της Νις στην αναμέτρηση που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου στο «Φελίξ Μπολάρ». Η Λανς διαγράφει φοβερή πορεία με 13 νίκες, 6 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα και βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας. Η Λανς παραμένει αήττητη στα τελευταία δέκα παιχνίδια της με επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες ενώ μέσα στο γήπεδό της έχει το απόλυτο με δέκα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια! Η Νις από την άλλη πλευρά έχει περιοριστεί σε ρόλο… κομπάρσου και με 7 νίκες, 7 ισοπαλίες και 6 ήττες είναι στην 10η θέση. Υπέρ του άσσου συνηγορεί και η παράδοση. Η Λανς μετρά τέσσερις νίκες και μία ήττα στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο τη Νις από τις 12 Δεκεμβρίου 2009 και μετά!

Συνέχεια με την γειτονική Τουρκία. Η Τραμπζονσπόρ υποδέχεται την Αντάλιασπορ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας δεν έχει περιθώριο αποτυχίας αφού το περασμένο Σάββατο (28 Ιανουαρίου) ηττήθηκε 2-1 στην Αντιόχεια από την Χατάισπορ και ξέπεσε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Αμπντουλάχ Αβτσί βρίσκεται 5 βαθμούς πίσω από την 3η και τελευταία θέση της βαθμολογίας που οδηγεί σε έξοδο στην Ευρώπη και θα παίξει τα… ρέστα της για τη νίκη που θα την διατηρήσει «ζωντανή». Η Τραμπζονσπόρ μετρά τέσσερις νίκες και τρεις ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια της από τις 24 Δεκεμβρίου και μετά αλλά και οι τέσσερις αυτές νίκες επιτεύχθηκαν εντός έδρας. Η Αντάλιασπορ από την άλλη πλευρά δεν πείθει. Η ομάδα από την Αττάλεια έχει σημειώσει μία μόλις νίκη, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στα τελευταία της επτά παιχνίδια και δεν παρέχει καμία εμπιστοσύνη. Η Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα και Σιώπη παραμένει άτρωτη εντός έδρας με 7 νίκες και 3 ισοπαλίες και η Αντάλιασπορ εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμική της με 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες.

Τέλος με το εξ’ αναβολής παιχνίδι από την 17η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» της Σεβίλλης ανάμεσα στην Μπέτις και την Μπαρτσελόνα όπου θα παίξω το διπλό. Η Μπαρτσελόνα διαγράφει εξαιρετική πορεία και με 15 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα οδηγεί την κούρσα για τον τίτλο. Η ομάδα του Τσάβι έχει σημειώσει 8 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία της εννέα παιχνίδια από τις 20 Οκτωβρίου και μετά με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος έχει 13 γκολ. Η Μπέτις από την άλλη πλευρά δεν είναι και σε τόσο καλή κατάσταση αφού έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα έξι τελευταία της παιχνίδια. Μπέτις και Μπαρτσελόνα συναντήθηκαν στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας, στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, στις 12 Ιανουαρίου 2023 και η Μπαρτσελόνα πήρε την πρόκριση στα πέναλτι με σκορ 4-2. Η Μπαρτσελόνα έχει εξαιρετική παράδοση στο γήπεδο της Μπέτις και συγκεκριμένα μετρά 8 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 10 ματς από τις 12/05/2012 και μετά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΛΑΝΣ – ΝΙΣ 1

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ 1

ΜΠΕΤΙΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr