Ο Παίκτης

Τριάδα με προοπτική!

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023 - 14:13

Δύσκολη υπόθεση η πρόβλεψη στο πρόγραμμα της Τρίτης (7/02) αλλά παρόλα αυτά θα δοκιμάσω την τύχη μου με τρία φαβορί, την Μπέρνλι, την Πορτ Βέιλ και την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης….

Τριάδα με προοπτική!

Επαναληπτικός αγώνας για τον 4ο γύρο στο Κύπελλο Αγγλίας είναι το παιχνίδι Μπέρνλι – Ίπσουϊτς. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως γκολ στο πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο της Ίπσουϊτς στις 28 Ιανουαρίου 2023 και έτσι θα λύσουν τελεσίδικα τις διαφορές τους την Τρίτη (7/2) το βράδυ (21:45) στο «Ταρφ Μουρ». Η Μπέρνλι είναι μια κατηγορία ανώτερη αφού αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας ενώ η Ίπσουϊτς αγωνίζεται στην Λιγκ 1 Αγγλίας. Η Μπέρνγλι με τον Βινσέντ Κομπανί στον πάγκο της διαγράφει εξαιρετική πορεία και οδηγεί την κούρσα για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ ενώ μέσα στο «Ταρφ Μουρ» είναι άτρωτη με 11 νίκες και 4 ισοπαλίες. Η Μπέρνλι παραμένει αήττητη στα τελευταία της οκτώ ματς σε όλες τις διοργανώσεις με επτά νίκες και μία ισοπαλία ενώ από την άλλη πλευρά η Ίπσουϊτς έχει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία της πέντε ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Υπέρ του άσσου και η παράδοση που θέλει την Μπέρνλι να έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Ίπσουϊτς από τις 29/11/11 και μετά.

Εξ’ αναβολής παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής στην Λιγκ 1 Αγγλίας είναι το παιχνίδι της Πορτ Βέιλ με την Άκρινγκτον και ο άσσος έχει καλή τύχη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Πορτ Βέιλ είναι στην 14η θέση και η Άκρινγκτον στην 23η. Η Πορτ Βέιλ μετρά τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες στα τελευταία δέκα παιχνίδια της ενώ η Άκρινγκτον έχει μία νίκη και τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους, στις 6 Νοεμβρίου 2021 Πορτ Βέιλ – Άκρινγκτον 5-1. Γενικότερα η Πορτο Βέιλ διατηρεί πολύ καλή παράδοση με πέντε νίκες (δύο στο Κύπελλο) και μία ήττα στα έξι τελευταία της εντός έδρας μας με την Άκρινγκτον από τις 25/09/2010 και μετά. Ο άσσος προσφέρεται με απόδοση 1,91 και αξίζει το ρίσκο αφού η Άκρνγκτον εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος από την δυναμικότητά της (3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 8 ήττες με 8-23 γκολ).

Νοκ άουτ ματς για την φάση των «16» στο Κύπελλο Γερμανίας (80η διοργάνωση) είναι το παιχνίδι Άϊντραχτ Φρανκφούρτης – Ντάρμσταντ και ο άσσος έχει μεγάλη τύχη. Η Άϊντραχτ είναι μία κατηγορία ανώτερη αφού αγωνίζεται στα σαλόνια της Μπουντεσλίγκα ενώ η Ντάρμσταντ αγωνίζεται στην Β Γερμανίας. Η Ντάρμσταντ φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας και ο μεγάλος της στόχος είναι η άνοδος. Το Κύπελλο αποτελεί πολυτέλεια στην παρούσα φάση αφού προέχει το πρωτάθλημα (ακολουθεί το κρίσιμο εντός έδρας ματς με την Μπραουνσβάϊγκ). Η Άϊντραχτ διαγράφει εξαιρετική πορεία αφού είναι 5η στην Μπουντεσλίγκα και συνεχίζει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Νάπολι. Η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ διανύει περίοδο φόρμας και από τις 5 Νοεμβρίου και μετά μετρά τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στο τελευταίο της παιχνίδι το περασμένο Σάββατιο (4 Φεβρουαρίου) διέλυσε με σκορ 3-0 την Χέρτα Βερολίνου. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά την σεζόν 2016-17 και συγκεκριμένα στις 5 Φεβρουαρίου 2017 Άϊντραχτ Φρανκφούρτης – Ντάρμσταντ 2-0!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπέρνλι – Ίπσουϊτς 2 (1,81)

Πορτ Βέιλ – Άκρινγκτον 1 (1,91)

Άϊντραχτ Φρανκφούρτης – Ντάρμσταντ 1 (1,50)


Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr