Ο Παίκτης

Σημεία από το… Νησί!

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 - 13:38

Το Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τρίτης αλλά οι ευκαιρίες είναι στην Γηραιά Αλβιώνα εκεί όπου θα παίξω τον άσσο της Νόργουϊτς και τον άσσο της Μπόλτον!

 

Σημεία από το… Νησί!

Αναμέτρηση από την 32η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ είναι αυτός στο «Κάροου Ρόουντ» ανάμεσα στην Νόργουϊτς και την Χαλ και ο άσσος έχει καλή τύχη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Νόργουϊτς υποβιβάστηκε πέρσι από την Πρέμιερ Λιγκ αλλά κράτησε το μπάτζετ της σε υψηλά επίπεδα και έχει στόχο την άμεση επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας και του κόσμου. Τα «καναρίνια» δεν έχουν περιθώριο αποτυχίας αφού βρίσκονται στην 10η θέση, τέσσερις βαθμούς μακριά από την 6η και τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Η Νόριτς έχει δύο νίκες και δύο ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς και απέναντι στην Χαλ θα παίξει τα… ρέστα της. Η Χαλ βρίσκεται στην 11η θέση και έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία της ματς αλλά απέναντι στη Νόργουϊτς θα περάσει δύσκολο βράδυ. Βλέπετε η Νόργουϊτς έχει θετική παράδοση με δύο νίκες και μία ισοπαλία σε τρία εντός έδρας ματς με την Χαλ από τις 18 Ιανουαρίου 2014 και μετά. Οι Πούκι (10 γκολ) και Σάργκεντ (10) γκολ συνθέτουν ένα από τα κορυφαία δίδυμα της κατηγορίας και μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα του Ντέιβιντ Βάγκνερ στη νίκη.

Η Μπόλτον αντιμετωπίζει την Μ.Κ. Ντονς στο «Ρίμποκ» για την 32η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Λιγκ 1 Αγγλίας και είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η ομάδα του Ίαν Έβατ διαγράφει εξαιρετική πορεία, είναι στην 4η θέση και διεκδικεί την άνοδό της στην Τσάμπιονσιπ ενώ στην αντίπερα όχθη η Μ.Κ. Ντονς είναι στην 20η θέση και παλεύει για την σωτηρία της. Η Μπόλτον μετρά τέσσερις σερί νίκες και το περασμένο Σάββατο διέλυσε 5-0 εκτός έδρας την Πιτέρμπορο. Γενικότερα η Μπόλτον μετρά 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 μόλις ήττα στα τελευταία 8 ματς από τις 2 Ιανουαρίου 2023 και μετά. Η Ντονς δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση με δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, επίσης σε 8 ματς από τις 29/12/2022 και μετά. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στις 13 Σεπτεμβρίου 2022 Ντονς – Μπόλτον 0-2! Η Μπόλτον είναι πανίσχυρη εντός έδρας με 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες (21-8 γκολ) και η Ντονς εκτός έδρας είναι του ύψους και του βάθους με 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 7 ήττες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Νόργουϊτς – Χαλ (1)

Μπόλτον – Μ.Κ. Ντονς (1)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr