Ο Παίκτης

Δυάδα με εξαιρετική απόδοση!

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 - 14:28

Το Τσάμπιονς Λιγκ έχει την τιμητική στο σημερινό πρόγραμμα και θα ρισκάρω στο διπλό της φοβερής Νάπολι ενώ από εκεί και πέρα καλή τύχη έχει και ο άσσος της Μπλάκμπερν στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας!

Δυάδα με εξαιρετική απόδοση!

Η Μπλάκμπερν αντιμετωπίζει την Μπλάκπουλ στο «Ίγουντ Παρκ» για την 29η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσσο με βάση τα παρακάτω. Η Μπλάκμπερν διεκδικεί θέση στην προνομιούχο εξάδα των πλέι οφ ενώ από την άλλη πλευρά η Μπλάκπουλ είναι στην προτελευταία θέση (23η) και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Η ομάδα του Γιαν Ντακλ Τόμασον παραμένει αήττητη στα τελευταία της επτά ματς με δύο νίκες (μία στο Κύπελλο στην παράταση) και πέντε ισοπαλίες ενώ μέσα στο «σπίτι» της είναι πολύ δυνατή με 10 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες (21-13 γκολ). Η Μπλάκπουλ έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες (μία στο Κύπελλο) στα επτά πιο πρόσφατα ματς ενώ εκτός έδρας χάνει πολύ από την δυναμική της (3-5-8). Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, Μπλάκπουλ – Μπλάκμπερν 0-1. Γενικότερα η Μπλάκμπερν μετρά 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα στα τελευταία 8 παιχνίδια της με την Μπλάκμπουλ, εντός και εκτός έδρας, από την 1η Φεβρουαρίου 2014 και μετά!

Στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο πρώτο ματς της φάσης των «16» ανάμεσα σε Άϊντραχτ Φρανκφούρτης και Νάπολι θα ρισκάρω στο διπλό της Ιταλικής ομάδας για τους παρακάτω λόγους. Η Νάπολι παίξει εκπληκτικό ποδόσφαιρο την φετινή σεζόν και είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έκανε περίπατο στην φάση των ομίλων με 5 νίκες και 1 ήττα (στο αδιάφορο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Λίβερπουλ) και έχει επίθεση φωτιά (20 γκολ)! Η Νάπολι μετρά 7 νίκες και 1 ισοπαλία (στο Κύπελλο όπου εν τέλει αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Κρεμονέζε) στα τελευταία της 8 ματς από τις 8 Ιανουαρίου και μετά με τον Βίκτορ Οσίμεν να σκοράρει κατά ριπάς (18 γκολ στο Καμπιονάτο, 3 στο Τσάμπιονς Λιγκ και 1 στο Κύπελλο). Η Άϊντραχτ κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ πέρσι και για αυτό παίζει φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ αφού στην Μπουντεσλίγκ τερμάτισε στην 11η θέση. Η ομάδα της Φρανκφούρτης προκρίθηκε ως 2η του 4ου ομίλου με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες ενώ μετά την επανεκκίνηση της Μπουντεσλίγκα έχει σημειώσει 4 νίκες (1 στο Κύπελλο), 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στο Κύπελο Ουέφα της σεζόν 1994-95 και η Άϊντραχτ νίκησε και τα δύο ματς σε Γερμανία και Ιταλία με το ίδιο σκορ 1-0 αλλά από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια. Όπως και να έχει θα ρισκάρω στη Νάπολι.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπλάκμπερν – Μπλάκπουλ 1 (1,95)

Αϊντραχτ Φρ. – Νάπολι 2 (2,08)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr