Ο Παίκτης

Τριάδα με υποσχέσεις για ταμείο!

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 - 15:33

Η Παλέρμο στην Β Ιταλίας και η Πιτέρμπορο στην Λιγκ 1 Αγγλίας έχουν καλή τύχη στο πρόγραμμα της Τρίτης ενώ θα τολμήσω και στην Νταμπάρντον (Λιγκ 2 Σκωτίας)...

Τριάδα με υποσχέσεις για ταμείο!

Στην Β Ιταλίας και στην αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής Παλέρμο – Τερνάνα θα ρισκάρω στον άσσο. Η Παλέρμο έχει σημειώσει 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα στα 12 τελευταία της παιχνίδια και διεκδικεί μια θέση στην προνομιούχο οκτάδα της βαθμολογίας. Ανάλογο στόχο έχει και η Τερνάνα αλλά δεν βρίσκεται σε διόλου καλή κατάσταση αφού δεν έχει σταυρώσει νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της με δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Η Τερνάνα ηττήθηκε 3-0 εκτός έδρας από την Περούτζια στις 18/02 και ηττήθηκε εντός έδρας από την Τσιταντέλα με σκορ 2-1 στις 25/02/23. Υπέρ του άσσου συνηγορεί και η παράδοση. Η Παλέρμο έχει σημειώσει 5 νίκες και 1 ισοπαλία στα 6 τελευταία παιχνίδια της στο «Ρένζο Μπαρμπέρα» κόντρα στην Τερνάνα, από τις 29/10/01 και μετά!

Στην Λιγκ 1 Αγγλίας και στην αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής Πιτέρμπορο – Τσάρλτον ο άσσος έχει μεγάλη τύχη με βάση τα παρακάτω. Η Πιτέρμπορο θέλει πάση θυσία νίκη για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες της για μια θέση στην προνομιούχο εξάδα, από την οποία υπολείπεται επτά βαθμούς και με δύο παιχνίδι λιγότερα από τον ανταγωνισμό. Η Πιτέρμπορο μετρά έξι νίκες και τρεις ήττες στα τελευταία της εννέα ματς. Στα δύο πιο πρόσφατα νίκησε 3-0 εκτός έδρας την Μόρκαμ στις 18/02 και διέλυσε 5-2 εντός έδρας την Πλίμουθ στις 25/02 και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση. Στην αντίπερα όχθη η Τσάρλτον έχει δύο σερί ήττες στο ενεργητικό της, από την Ντέρμπι με σκορ 2-0 εκτός έδρας και από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ με σκορ 1-0 εντός έδρας. Γενικότερα η Τσάρλτον έχει δύο νίκες και τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία της ματς από τις 28 Ιανουαρίου 2023 και μετά. Η Πιτέρμπορο του Ντάρεν Φέργκιουνσον είναι πολύ δυνατή στο «Λόντον Ρόουντ» με 10 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες ενώ η Τσάρλτον εκτός έδρας δεν πείθει (4-5-6). Αξίζει να σημειώσω ότι η Πιτέρμπορο έχει πάρει για τα καλά τον… αέρα της Τσάρλτον. Η Πιτέρμπορο μετρά 6 νίκες και 3 ισοπαλίες στα τελευταία 9 παιχνίδια της με την Τσάρλτον, εντός και εκτός έδρας, από τις 17/12/16 και μετά.

Τέλος με τον αγώνα Νταμπάρντον – Στενχάουσμιουρ στην Λιγκ 2 Σκωτίας. Πρόκειται για εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής. Η Νταμπάρτον «καίγεται» για νίκη για να διατηρηθεί στην πρώτη και μοναδική θέση που οδηγεί απευθείας στην Λιγκ 1 Σκωτίας. Η ομάδα του Στιβ Φαρέλ προέρχεται από δύο σερί ήττες στα ματς με Ιστ Φάιφ (2-0) και Έλγκιν Σίτι (1-2) και έδωσε το δικαίωμα στην Στέρλινγκ να την πλησιάσει στους δύο μόλις βαθμούς. Η Στενχάουσμιουρ έχει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες στα επτά τελευταία της ματς και δίνει μάχη για να μπει στην πρώτη τετράδα (πλέι οφ ανόδου). Η Νταμπάρντον έχει την πιο δυνατή έδρα της κατηγορίας με 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα και η Στενχάουσμιουρ εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της με 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες (18-21 γκολ). Φέτος οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί ήδη δύο φορές. Στις 20/08/22 Στενχάουσμιουρ – Νταμπάρτον 1-3 και στις 4/02/23 Στενχάουσμιουρ - Νταμπάρτον 1-1. Λόγω ανάγκης και έδρας θα ρισκάρω στον άσσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Παλέρμο – Τερνάνα 1

Πιτέρμπορο – Τσάρλτον 1

Νταμπάρντον – Στενχάουσμιουρ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr