Ο Παίκτης

Η Κόβεντρι, η Μάντσεστερ Σίτι και ο Χάαλαντ!

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 - 14:55

Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα της Τρίτης και θα ρισκάρω στο διπλό της Κόβεντρι και στον άσσο από ημίχρονο της Μάντσεστερ Σίτι. Τέλος αναμένω να σκοράρει και ο κορυφαίος γκολτζής του πλανήτη φέτος, ο Έρλινγκ Χάαλαντ (34 γκολ)!

Η Κόβεντρι, η Μάντσεστερ Σίτι και ο Χάαλαντ!

Παιχνίδι για την 37η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας είναι αυτό της Γουίγκαν με την Κόβεντρι και θα ρισκάρω στο διπλό για τους παρακάτω λόγους. Η Γουίγκαν απογοητεύει, βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και δεν έχει σταυρώσει νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Η Γουίγκαν έχει τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της ενώ γενικότερα έχει μία μόλις νίκη σε σύνολο 15 αγώνων από τις 10 Δεκεμβρίου 2022 και μετά! Στην αντίπερα όχθη η Κόβεντρι δίνει μάχη για να πλασαριστεί στην προνομιούχο εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ. Η Κόβεντρι διανύει περίοδο φόρμας και τρέχει αήττητο σερί επτά αγώνων με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες από τις 11 Φεβρουαρίου και μετά. Η Κόβεντρι έχει δύο νίκες (4-0 την Χάντερσφιλντ και 2-0 την Ρόδεραμ) και μία ισοπαλία (0-0 με την Πρέστον) στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στις 8 Νοεμβρίου 2022 Κόβεντρι – Γουίγκαν 2-0.

Συνέχεια με Τσάμπιονς Λιγκ και τη ρεβάνς της φάσης των «16» ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λειψία στο «Έτιχαντ». Η πρωταθλήτρια Αγγλίας χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να προκριθεί στα προημιτελικά μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα. Η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι προσφέρεται σε χαμηλή απόδοση μόλις στο 1,37 και δεν αξίζει τον… κόπο αλλά αντίθετα η επιλογή 1 ημίχρονο και 1 τελικό σκορ προσφέρεται στο 1,90 και αποτελεί πρόκληση. Η ομάδα του Πέπε Γκουαρδιόλα μετρά έξι νίκες και δύο ισοπαλίες στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις από τις 12/02/23 και μετά ενώ από την άλλη πλευρά η Λειψία έχει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε Μπουντεσλίγκα και Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρσι στις 15/09/2021 Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία 6-3 στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «πολίτες» θέλουν πάση θυσία την πρόκριση αφού η κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η μοναδική που λείπει από την συλλογή της και με μπροστάρη τον κορυφαίο σέντερ φορ του πλανήτη, τον τρομερό Έρλινγκ Χάαλαντ μπορεί να τα καταφέρει. Ο Χάαλαντ έχει φέτος 34 γκολ (28 στην Πρέμιερ Λιγκ, 5 στο Τσάμπιονς Λιγκι και 1 στο Λιγκ Καπ) σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και αναμένω να σκοράρει και στο αποψινό παιχνίδι!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γουίγκαν – Κόβεντρι 2

Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία 1/1

Να σκοράρει οποτεδήποτε ο Χάαλαντ (Μαν. Σίτι)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr