Ο Παίκτης

Με βάση την φόρμα και την παράδοση!

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 - 14:15

Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα της Παρασκευής και θα δοκιμάσω την τύχη μου με την Γαλατασαράι, την Γκλάντμπαχ και την Λυών…

Με βάση την φόρμα και την παράδοση!

Με το παιχνίδι Κόνιασπορ – Γαλατασαράι ανοίγει η αυλαία της 26ης αγωνιστικής στην Τουρκία και το διπλό έχει μεγάλη τύχη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Γαλατασαράι είναι ασταμάτητη και παραμένει αήττητη στα τελευταία δεκαπέντε παιχνίδια της με απολογισμό 14 νίκες (!) και 1 ισοπαλία. Η ομάδα του Οκάν Μπουρούκ είναι πανίσχυρη εκτός έδρας με εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και μία μόλις ήττα (27-5 γκολ). Η Κόνιασπορ από την άλλη πλευρά απογοητεύει και δεν έχει σημειώσει νίκη στα τελευταία της εννέα ματς με τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Γαλατασαράι διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες, δηλαδή του Ικάρντι (9 γκολ), Γκομίς (8 γκολ), Ακτούρκογλου (7 γκολ), Γιλμάζ (3 γκολ) και εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιώσει το διπλό με απόδοση 1,71!

Συνέχεια με Μπουντεσλίγκα (25η αγωνιστική) και την παραδοσιακή κόντρα Γκλάντμπαχ – Βέρντερ Βρέμης. Η Γκλάντμπαχ δεν έχει σημειώσει νίκη στα τρία τελευταία της παιχνίδια με δύο ήττες και μία ισοπαλία αλλά εντός έδρας είναι αξιόπιστη και μετρά τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα έξι πιο πρόσφατα ματς από τις 4/11/22 και μετά. Από την άλλη πλευρά η Βέρντερ απογοητεύει και έχει μία νίκη και τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία της παιχνίδια ενώ έχει επίσης μία νίκη και τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα εκτός Βρέμης ματς. Υπέρ του άσσου συνηγορεί και η παράδοση. Η Γκλάντμπαχ αριθμεί επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες στα δέκα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Βέρντερ Βρέμης, από την οποία ηττήθηκε για τελευταία φορά στις 23/10/10 με σκορ 4-1!

Τρίτη και τελευταία επιλογή ο άσσος της Λυών επί της Ναντ στο Σαμπιονά (28η αγωνιστική). Η Λυών «καίγεται» για νίκη προκειμένου να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες της για μια θέση στην προνομιούχο πεντάδα που οδηγεί στην Ευρώπη (λογικά θα ανοίξει και η 6η θέση ανάλογα με την εξέλιξη στο Κύπελλο) και μπορεί να τα καταφέρει αφού βρίσκεται σε καλή κατάσταση με τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία 8 παιχνίδια της από τις 29 Ιανουαρίου και μετά. Η Ναντ βρίσκεται σε κακό… φεγγάρι με μία ισοπαλία και τρεις σερί ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της ενώ στις δύο προηγούμενες εξορμήσεις της γνώρισε ισάριθμες ήττες από την Λανς με σκορ 3-1 και από την Παρί Σεν Ζερμέν με σκορ 4-2. Η Λυών αριθμεί τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 5 παιχνίδια της με την Ναντ, εντός και εκτός έδρας, από την σεζόν 2020-21 και μετά. Σημειώστε ότι οι δύο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες στις 5 Απριλίου, στο γήπεδο της Ναντ, σε νοκ άουτ ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κόνιασπορ – Γαλατασαράι 2 (1,71)

Γκλάντμπαχ – Βέρντερ Βρέμης 1 (1,92)

Λυών – Ναντ 1 (1,64)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr