Ο Παίκτης

Με τα φαβορί!

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 - 13:55

Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα της Κυριακής και θα δοκιμάσω την τύχη μου με την Αντβέρπ, την Μονπελιέ και την Μπάγερν Μονάχου...

Με τα φαβορί!

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί είναι αυτό της 30ης αγωνιστικής στο Βέλγιο ανάμεσα σε Αντβέρπ και Σαρλερουά και όπου φαβορί η ομάδα της Αμβέρσας. Η Αντβέρπ παραμένει αήττητη στα τελευταία της εννέα παιχνίδια μα έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες από τις 18 Ιανουαρίου και μετά. Η Σαρλερουά δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης και την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από την Λέουβεν. Αξίζει να σημειώσω ότι η Αντβέρπ μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία της εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Σαρλερουά από την σεζόν 2018-109 και μετά. Επίσης Η Αντβέρπ είναι πανίσχυρη εντός έδρας με έντεκα νίκες, δύο ισοπαλίες και μία μόλις ήττα (33-9 γκολ) και η Σαρλερουά εκτός έδρας δεν είναι και τόσο αποτελεσματική με πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Η Μονπελιέ φιλοξενεί την Κλερμόν για την 28η αγωνιστική στο Σαμπιονά και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η ομάδα του Μισέλ Ντερ Ζακαριάν διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας και συγκεκριμένα έχει σημειώσει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία της πέντε ματς από τις 12 Φεβρουαρίου και μετά. Η Μονπελιέ νίκησε 3-0 την Μπρεστ, 0-1 την Τρουά, 5-0 την Ανζέ και 0-1 την Αζαξιό ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τη Λανς. Στην αντίπερα όχθη η Κλερμόν δεν βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι και στα τελευταία της οκτώ παιχνίδια από τις 29 Ιανουαρίου και μετά έχει μία μόλις νίκη, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Σημειώστε ότι και η παράδοση είναι υπέρ του άσσου. Η Μονπελιέ μετρά τέσσερις νίκες και μία ήττα στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Κλερμόν από τις 17/09/04 και μετά.

Στην Μπουντεσλίγκα η δράση συνεχίζεται με τα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής και στην αναμέτρηση Λεβερκούζεν – Μπάγερν το διπλό έχει μεγάλη τύχη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Μπάγερν δεν έχει περιθώριο αποτυχίας. Οι Βαυαροί οδηγούν την κούρσα για τον τίτλο αλλά η διαφορά τους από την 2η θέση είναι μόλις στους δύο βαθμούς και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών. Η Μπάγερν έχει σημειώσει πέντε νίκες και μία ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια της στην Μπουντεσλίγκα ενώ ενδιάμεσα πέτυχε και τρεις νίκες, δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ σε βάρος της Παρί Σεν Ζερμέν και μία στο Κύπελλο επί της Μάιντζ. Η Λεβερκούζεν προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη - πρόκριση με σκορ 2-0 επί της Φερεντβάρος στο Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη το βράδυ και είναι κουρασμένη. Στην Μπουντεσλίγκα έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες στα τελευταία της επτά ματς και δεν παρέχει καμία εμπιστοσύνη. Υπέρ του διπλού και η παράδοση. Η Μπάγερν μετρά τέσσερις σερί νίκες (μία στο Κύπελλο) μέσα στην «Μπάι Αρίνα» από τις 6 Ιουνίου 2020 και μετά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

1261. Αντβέρπ – Σαρλερουά 1 (1,70)

1299. Μονπελιέ – Κλερμόν 1 (1,87)

1351. Λεβερκούζεν – Μπάγερν 2 (1,55)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr