Ο Παίκτης

Ρίσκο με δυνατά σημεία!

Τρίτη, 4 Απριλίου 2023 - 14:14

Το πρόγραμμα της Τρίτης περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις σε όλα τα σημεία του πλανήτη και έχω ξεχωρίσει μια δυνατή τριάδα με πολύ υψηλή απόδοση…

Ρίσκο με δυνατά σημεία!

Αρχή με το εξ’ αναβολής ματς της 28ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας μεταξύ της Ρέιθ Ρόβερς και της Χάμιλτον όπου θα ρισκάρω στον άσσο. Η Ρέϊθ Ρόβερς παίζει ουσιαστικά ένα από τα τελευταία της χαρτιά στην μάχη για να προλάβει το τρένο των πλέι οφ και η νίκη αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ για τον Ιαν Μάρεϊ και τους παίκτες του. Η Ρέιθ Ρόβερς προέρχεται από δύο σερί νίκες στα ματς με Κόουβ Ρέιντζερς (6-1) και Κουίνς Παρκ (2-0) και βρίσκεται σε ανοδική πορεία σε πλήρη αντίθεση με την Χάμιλτον που παραπαίει, είναι στην τελευταία θέση και δεν έχει σταυρώσει νίκη στα τελευταία της τέσσερα ματς με τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Η Ρέιθ Ρόβερς έχει σημειώσει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα τελευταία 7 παιχνίδια της με την Χάμιλτον, εντός και εκτός έδρας από τις 13/11/21 και μετά.

Συνέχεια με το μεγάλο ντέρμπι Γιουβέντους – Ίντερ. Πρόκειται για νοκ άουτ ματς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Η Γιουβέντους λόγω τιμωρίας έχει μείνει πίσω στο Καμπιονάτο όσον αφορά την μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο αποτελεί “σανίδα σωτηρίας” για ένα τρόπαιο την φετινή σεζόν. Η “μεγάλη κυρία” είναι πανίσχυρη εντός έδρας με 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα (34-12 γκολ) και η Ίντερ μακριά από το Μιλάνο χάνει αρκετά από την δυναμική της με 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες (20-24 γκολ). Η Γιουβέντους βρίσκεται σε φοβερή φόρμα με 11 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 μόλις ήττα στα 13 τελευταία της παιχνίδια σε Καμπιονάτο, Κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ. Η Ίντερ παραπαίει με 4 ήττες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα 6 τελευταία της παιχνίδια από τις 26 Φεβρουαρίου και μετά. Αξίζει να σημειώσω ότι φέτος η Γιουβέντους έχει νικήσει δύο φορές την Ίντερ στο πρωτάθλημα με σκορ 2-0 εντός έδρας στις 6/11/22 και με σκορ 1-0 εκτός έδρας στις 19/03/23.

Τέλος με το διπλό της Ρίβερ Πλέιτ επί της Δε Στρόνγκεστ στο εναρκτήριο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες και συγκεκριμένα πρόκειται για παιχνίδι του 4ου ομίλου στο στάδιο “Χερνάντο Σίλες” στην Λα Παζ. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στο Λιμπερταδόρες της σεζόν 2016 και η Ρίβερ Πλέιτ νίκησε με σκορ 6-0 εντός έδρας και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας. Η Ρίβερ Πλέιτ έχει πολύ βαριά φανέλα και στον πάγκο της βρίσκεται ο ζωντανός μύθος της Ουρουγουάης ο Έντσο Φραντσεσκόλι. Η ομάδα της Αργεντινής έχει κατακτήσει 4 φορές την κορυφαία κούπα της Νοτίου Αμερικής, το 1986, το 1996, το 2015 και το 2021. Η Δε Στρόνγκεστ είναι ομάδα της Βολιβίας και είναι πολύ πιο υποδεέστερη από την Ρίβερ Πλέιτ. Το διπλό προσφέρεται με απόδοση 2,00 (μέσος όρος στο εξωτερικό) και αν μη τι άλλο αποτελεί πρόκληση!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ρέιθ Ρόβερς – Χάμιλτον 1 (1,72)

Ίντερ – Γιουβέντους 1 (2,30)

Δε Στρόνγκεστ – Ρίβερ Πλέιτ 2 (1,98)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr