Ο Παίκτης

Τριάδα με απόδοση 6,34!

Σάββατο, 8 Απριλίου 2023 - 13:55

Επιλογές κάθε λογής και για όλα τα γούστα στο σημερινό πρόγραμμα και θα δοκιμάσω την τύχη μου με μια τριάδα και συγκεκριμένα με την Μπορντό, την Νιουκάστλ και την Σοσιεδάδ...

Τριάδα με απόδοση 6,34!

Η Μπορντό υποδέχεται την Μπαστιά για την 30η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β Γαλλίας και χρειάζεται πάση θυσία τους βαθμούς της νίκης για να παραμείνει στην 2η θέση και τελευταία θέση της βαθμολογίας που οδηγεί σε άνοδο στα σαλόνια του Σαμπιονά. Η Μπορντό βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με αήττητο σερί έξι αγώνων και συγκεκριμένα μετρά 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η Μπαστιά είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας, πέντε βαθμούς πίσω από την Μπορντό αλλά εκτός έδρας δεν είναι και τόσο αποτελεσματική. Υπέρ του άσσου και η παράδοση. Η Μπορντό παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με την Μπαστιά με 4 νίκες (1 στο Κύπελλο) και 2 ισοπαλίες, από τις 6 Ιανουαρίου 2007 και μετά!

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Η Νιουκάστλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπρέντφορντ για την 30η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει τους βαθμούς της νίκης αφού υπερτερεί σε όλα. Οι “ανθρακωρύχοι” βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση με τέσσερις σερί νίκες στα ματς με Γουλβς (2-1), Νότιγχαμ (1-2), Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ (2-0) και Γουέστ Χαμ (1-5) και φιγουράρουν στην 3η θέση της βαθμολογίας, όντας φαβορί για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2023-24. Η Μπρέντφορντ είναι αδιάφορη αφού έχει μεγάλη απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού και παράλληλα δεν διεκδικεί την έξοδό της στην Ευρώπη. Η Μπρέντφορντ έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της και δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Νιουκάστλ μετρά έξι νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία επτά παιχνίδια της με την Μπρέντφορντ, εντός και εκτός έδρας, από τις 4/10/1992 και μετά. Στο περσινό αντίστοιχο ματς Μπρέντφορντ – Νιουκάστλ 0-2 και στο ματς του πρώτου γύρου Νιουκάστλ – Μπρέντφορντ 5-1!

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί είναι αυτό στο “Ανοέτα” ανάμεσα σε Σοσιεδάδ και Χετάφε και όπου φαβορί φυσικά η ομάδα από το Σαν Σεμπαστιάν. Η Σοσιεδάδ διαγράφει εξαιρετική πορεία και το γεγονός ότι είναι στην 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Στην αντίπερα όχθη η Χετάφε δίνει μάχη για την παραμονή της. Η Σοσιεδάδ έχει μία μόλις νίκη, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στα έξι τελευταία της παιχνίδια και δεν έχει περιθώριο αποτυχίας αφού πίσω της καραδοκούν η Μπέτις και η Βιγιαρεάλ. Η Χετάφε βρίσκεται σε καλή κατάσταση με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες αλλά ακόμη και έτσι δύσκολα μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό στο ματς με την Σοσιεδάδ. Η τελευταία έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα σε τέσσερα εντός έδρας ματς με την Χετάφε από την σεζόν 2018-19 και μετά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπορντό – Μπαστιά 1 (1,94)

Μπρέντφορντ – Νιουκάστλ 2 (2,02)

Σοσιεδάδ – Χετάφε 1 (1,62)

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr