Ο Παίκτης

Σημεία από τον Βορρά!

Τρίτη, 9 Μαΐου 2023 - 13:50

Η Ελσίνκι στην Φινλανδία και η Χάμαρμπι στην Σουηδία έχουν μεγάλη τύχη για νίκες κόντρα σε ΚΤΠ και Μιάλμπι αντίστοιχα στο πρόγραμμα της Τρίτης.

 

Σημεία από τον Βορρά!

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί είναι αυτό της Α Φινλανδίας ανάμεσα στην ΚΤΠ (Κότκα) και την Ελσίνκι και όπου φαβορί φυσικά η φιλοξενούμενη ομάδα. Η πρωταθλήτρια του 2022 Ελσίνκι είναι πολύ ανώτερη από τη νεοφώτιστη ΚΤΠ. Η Ελσίνκι έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα σε έξι ματς ενώ η ΚΤΠ έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες σε πέντε ματς. Η Ελσίνκι διαθέτει το πιο ισχυρό ρόστερ στην Φινλανδία και είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Σημειώστε ότι η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ της Ελσίνκι. Συγκεκριμένα η Ελσίνκι μετρά οκτώ νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία εννέα παιχνίδια της με την Κότκα, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης από τις 29 Απριλίου 2015 και μετά. Στις 4 Μαρτίου 2023 ΚΤΠ – Ελσίνκι 1-2 στο Λιγκ Καπ Φιλανδίας. Το 2021 στο πρωτάθλημα Ελσίνκι – Κότκα 2-0 και Κότκα – Ελσίνκι 0-1!

Αγώνας της 7ης αγωνιστικής της Α Σουηδίας είναι το παιχνίδι της Χάμαρμπι με την Μιάλμπι και ο άσσος έχει πρώτη τύχη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Χάμαρμπι δεν έχει ξεκινήσει καλά αφού έχει δύο νίκες και τέσσερις ήττες ωστόσο και οι δύο νίκες της σημειώθηκαν στα εντός έδρας παιχνίδια της με Ντέγκεφορς (3-1) και Βάρμπεργκ (2-0) και οι τέσσερις ήττες σημειώθηκαν εκτός έδρας. Η Μιάλμπι ξεκίνησε θετικά με μία ισοπαλία και δύο νίκες αλλά στη συνέχεια η απόδοσή της έπεσε και στα τρία επόμενα ματς είχε δύο ήττες και μία ισοπαλία. Σημειώστε ότι η Χάμαραμπι έχει πολύ καλή παράδοση στα εντός έδρας ματς με την Μιάλμπι και συγκεκριμένα μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς από τις 28/06/20 και μετά. Πέρσι, Χάμαρμπι – Μιάλμπι 2-0 στις 15/04/2022 και Μιάλμπι – Χάμαρμπι 0-3 στις 16/10/2022. Ο άσσος προσφέρεται με απόδοση 1,60 και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επιβεβαιωθεί.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΚΤΠ – Ελσίνκι 2 (1,60)

Χάμαρμπι – Μιάλμπι 1 (1,60)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr