Ο Παίκτης

Με «Φαραώ» και «Οράνιε»!

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 - 14:31

Η Αίγυπτος στο Κόπα Άφρικα και η Ολλανδία στη Λίγκα Εθνών έχουν καλή τύχη στο πρόγραμμα της Τετάρτης!

 

 

Με «Φαραώ» και «Οράνιε»!

Ντέρμπι κορυφής του 4ου ομίλου είναι το παιχνίδι Γουινέα – Αίγυπτος που θα διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος, στο Μαρακές στο Μαρόκο και θα ρισκάρv στο διπλό των «Φαραώ» για τους παρακάτω λόγους. Η ομάδα του Ρούι Βιτόρια είναι πιο έμπειρη και διαθέτει στις τάξεις της καλύτερους παίκτες όπως είναι οι Σαλάχ (Λίβερπουλ), Μοχάμεντ (Ναντ), Κόκα (Αλάνιασπορ), Ασούρ (Μίντιλαντ), Χαμέντ ( Αλ Ιτιχαντ), Μαρμούς (Βόλφσμπουργκ). Η Αίγυπτος μετρά πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις από τις 23 Σεπτεμβρίου και μετά ενώ στο ματς του πρώτου γύρου στις 5 Ιουνίου 2023 νίκησε 1-0 τη Γουινέα με γκολ του Μοχάμεντ στο 88΄. Η Γουινέα έχει τρεις νίκες και τρεις ήττες στα έξι τελευταία της ματς, φιλικά και επίσημα και είναι υποδεέστερη της Αιγύπτου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Αίγυπτος μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε (3 επίσημα και 2 φιλικά) παιχνίδια της με την Γουινέα από τις 10/06/2012 και μετά,. Το διπλό με απόδοση 2,55 αξίζει το ρίσκο!

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ο ημιτελικός της Λίγκας Εθνών Ολλανδία – Κροατία (νοκ άουτ ματς με παράταση και πέναλτι ένα χρειαστεί) έχει φαβορί και αυτή είναι η Ολλανδία αφού τελική φάση διεξάγεται εντός έδρας. Η Ολλανδία διέπρεψε στην φάση των ομίλων και με απολογισμό πέντε νίκες και μία ισοπαλία (14-6 γκολ) πήρε την πρώτη θέση και μαζί την πρόκριση για την τελική φάση. Η Κροατία πήρε την επίσης την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα (8-6 γκολ) και τα κατάφερε με ένα μόλις βαθμό διαφορά από την δεύτερη Δανία. Στο πρόσφατο Μουντιάλ η Ολλανδία άφησε άριστες εντυπώσεις και αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την μετέπειτα παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή στην ρουλέτα των πέναλτι. Η Κροατία έφθασε μέχρι τα ημιτελικά με μεγάλη δόση τύχης αφού στους «16» απέκλεισε στα πέναλτι την Ιαπωνία και στα προημιτελικά απέκλεισε στα πέναλτι την Βραζιλία. Στον ημιτελικό με την Αργεντινή ηττήθηκε εύκολα 3-0 και αποκλείστηκε. Η Κροατία είναι γερασμένη και κορεσμένη ομάδα ενώ η Ολλανδία έχει πολλά υποσχόμενους παίκτες στο ρόστερ της. Στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων στις 6 Φεβρουαρίου 2008 (φιλικό) Κροατία – Ολλανδία 0-3!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γουινέα – Αίγυπτος 2 (2,55)

Ολλανδία – Κροατία 1 (2,00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr